Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Új Superb

Kiemelkedő kényelem időtlen dizájnban

Modell áttekintés

Superb Combi

Superb Combi

Superb Combi Laurin & Klement

Superb Combi Laurin & Klement

Superb

A csúcsminőségű csatlakoztathatóság és kényelem, valamint a Simply Clever megoldások sokasága biztosítja, hogy az Ön élete még élvezetesebb legyen a Superb modellel.

A Superb kristály alakú LED-Mátrix fényszóróival és nyolcszögletű hűtőrácsával azonnal felismerhető...

A lapos tetővonalak, az aerodinamikus visszapillantók és az akár 19 colos kerekek hangsúlyozzák a Superb karcsú és modern formatervét.

A hátsó rész letisztult vonalvezetése és a keskeny LED-es hátsó lámpák dinamikus megjelenést kölcsönöznek a Superbnek.

A 13"-os infotainment rendszerrel, a 10"-os virtuális műszerfallal és a head-up kijelzővel soha többé nem marad le egyetlen információról sem.

A masszázsfunkcióval ellátott fűtött első ülések és a Smart Comfort Entry megkönnyítik az utazásait.

Lágy tapintású díszítőelemek és hangulatvilágítás díszíti a műszerfalat és az ajtók burkolatát.

A 645 literes csomagtartóban minden elfér, amire szüksége van az új célok felfedezéséhez.

Elegáns és modern dizájn

A robusztus formák letisztult vonalakkal, elegáns fényszórókkal, egyedi matt, sötét króm kiegészítőkkel és a 19"-os kerekekkel kombinált karakteres, modern és dinamikus dizájnt alkotnak, amely a Superb Combi modellt összetéveszthetetlenné teszi.

Tágas belső tér

A Superb a tágas belső teréről és a nagy csomagteréről ismert. A legújabb technológiával, számos innovatív megoldással és sokoldalú csatlakoztathatósággal kombinálva megbízható partner az Ön oldalán - akár üzleti tárgyalásra, akár családi kirándulásra tart.

Első osztályú kényelem

A fűthető és hűthető első ülések masszázsfunkcióval és a Smart Comfort Entry funkcióval még kellemesebbé tesznek minden utazást.

A biztonság prioritás

Ha járműveink biztonságáról van szó, nem kötünk kompromisszumokat. A legmodernebb asszisztens rendszerek gondoskodnak minden utas biztonságáról, és segítenek elkerülni a külső féllel való ütközést. Ha mégis baleset történne, akár tíz légzsák is védelmet nyújt, miközben az eCall+ rendszer segítséget hív.

Lenyűgöző technológia

A Superb tele van korszerű és kényelmes technológiával, amelynek előnyeit minden utazás során élvezheti.

Ismerje meg közelebbről az új Superb modellünket!

Használja az alábbi interaktív felületünket hogy megismerhesse az új részleteket!

Simply Clever-Technológia

A Travel Assist átveszi a jármű irányításának egy részét, hogy megkönnyítse az Ön számára a vezetést és a forgalom figyelemmel kísérését.
Első osztályú asszisztensrendszerek a minden szempontból biztonságos utazásért.
Az iparágvezető LED-es világítás jobb teljesítményt nyújt, kevesebb energiát fogyaszt és új biztonsági funkciókkal rendelkezik.
Nem kell többé aggódnia a parkolás miatt - a Park Assistnak köszönhetően járműve a legszűkebb helyeken is elfér.

Utazás közben is mindig online

Tapasztalja meg a kényelem, a biztonság és a szórakozás új szintjét csatlakozási szolgáltatásainkkal. Csatlakoztassa Škoda Superb modelljét az internethez és okostelefonjához, és élvezze a valós idejű közlekedési információkat, a közelgő szerviz intervallumokról szóló emlékeztetőket, vagy kérjen segítséget vészhelyzetben.

Méretek

A Škoda Superb modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,2 - 12,5 l/100 km, CO2 kibocsátás: 109 - 285 g/km

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.