Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Első osztályú kényelem

Üdv a fedélzeten

Az autóba való be- és kiszállás még soha nem volt olyan egyszerű, mint az új ki- és beszállást megkönnyítő "Smart Comfort Entry" rendszerrel. Amint kinyitja az első ajtót, a vezetőülés mintegy 10 cm-t hátrafelé mozdul. Amikor becsukja az ajtót és megnyomja a start gombot, az ülés Önnel együtt a tárolt alaphelyzetbe mozdul. Amikor kiszáll a járműből, ismét hátratolódik.

Első osztályú kényelem

Kényelmes, akár a saját nappalija

Az AGR tanúsítvánnyal (Aktion Gesunder Rücken e.V. - "Egészségesebb hátakért" Egyesület) rendelkező, elektromosan állítható, ergonomikus vezető- és első utasülések minden utazás során kényelmet biztosítanak Önnek. Hosszú utakon az elektromos deréktámasz, a combtámasz és a pneumatikus masszázsfunkció további támogatást és kényelmet nyújt. Télen értékelni fogja a fűtött üléseket, nyáron pedig a légkondicionált üléseket. A többi utas is élvezheti a bőséges helykínálatot és kényelmet a közös utazások során.

Első osztályú kényelem

Nincs több vita a légkondicionáló beállításáról

Önnek mindig meleg van, a párjának mindig hideg - és a gyerekeinek teljesen más elképzelése van az ideális hőmérsékletről? Semmi gond, mert a háromzónás légkondicionáló rendszerrel mindenki könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletet.

Első osztályú kényelem

Ideális hőmérséklet - még indulás előtt

A kiegészítő fűtésnek köszönhetően télen nem kell többé a jeges ablakokat tisztára kapargatnia, nyáron pedig a légkondicionálónak köszönhetően nem kell többé az elviselhetetlenül meleg járműbe beszállnia. A fűtést vagy a légkondicionálót bármikor bekapcsolhatja alkalmazáson vagy távirányítón keresztül, és a Superb máris kellemes belső hőmérséklettel várja Önt.

Első osztályú kényelem

Egyedülálló hangzásvilág

Élvezze kedvenc dalait a legjobb minőségben. A CANTON Sound System - tizenhárom hangszóróval és egy mélynyomóval, amely az egész rendszernek további dinamikát ad, egy 16 csatornás erősítővel és egy digitális kiegyenlítővel - összesen 700 watt teljesítményt nyújt.

Első osztályú kényelem

A legapróbb részletekig alaposan kidolgozott

A Superb kidolgozásakor tényleg mindenre gondoltunk: még a térdpárnákra is. A középkonzol oldalát puha bélésű anyaggal borítottuk, hogy ne üsse be a térdét a kemény középkonzolba, hanem kényelmesen nekidőlhessen.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra