Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Operatív lízing

o

TÁJÉKOZTATÓ

Külön gondolunk céges ügyfeleink egyedi igényeire, és a Porsche Lízinggel szoros együttműködésben flottakezeléssel kombinált finanszírozási konstrukciót kínálunk, hogy vevőinknek valóban csak az üzletükkel kelljen foglakozniuk. Operatív lízing konstrukciónk keretében vállalkozása csupán határozott időre bérbe veszi az igényeiknek leginkább megfelelő autót, de az ezzel kapcsolatos ügyek intézése, vagy például a kockázatok már a Porsche Lízinget terhelik. 

FELTÉTELEK

A kiválasztott modell a Porsche Lízing tulajdona és bérleti idő után is az marad, de vállalkozása a szerződésben rögzített, fix bérleti díj megfizetésével jogot kap annak használatára. 

SIMPLY CLEVER ELŐNYÖK

  • A konstrukció igénybevételével a költségek és a kockázatok csökkenek, a hatékonyság és a likviditás nő.
  • A havi bérleti díj és üzemeltetési költség a teljes futamidő alatt fix, tervezhető költséggé válik.
  • Opcionálisan igénybe vehető flottaszolgáltatásaink, úgy mint a Porsche biztosítás, a karbantartás, a gumi-, csereautó szolgáltatás, az üzemanyagkártya, a flottaelemzés vagy a Porsche Lízing Assistance bármikor a rendelkezésére állnak.
  • Lekerülnek válláról a cégautóval kapcsolatos ügyintézés költségei és így valóban csak a vállalkozásával tud foglalkozni.