Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Zárt végű pénzügyi lízing

o

TÁJÉKOZTATÓ

A Škoda pénzügyi partnerének, a Porsche Finance csoportnak köszönhetően márkánk ügyfelei forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukció keretében most könnyen, egy induló összeg kifizetésével Škoda használókká válhatnak. Ennek a finanszírozási formának igénybevételekor a Porsche Finance az Ön megbízásából megvásárolja a konfigurátorban összeállított gépjárművet a kiválasztott márkakereskedőtől, majd kiállítja a számlát az első lízingdíjról, és Ön már be is ülhet új Škodájába. 

FELTÉTELEK

  • A vásárolt autó teljes nettó értékére vonatkozó ÁFA-t az autó használójának a gépjármű átvételekor kell megfizetnie.
  • A gépjármű a futamidő végéig a Porsche Finance tulajdonában marad, de a törzskönyvben üzembentartóként már Ön szerepel. 

SIMPLY CLEVER ELŐNYÖK

  • Nem csak vállalkozások, hanem magánszemélyek is élhetnek a banki finanszírozás lehetőségével
  • Ha a szívéhez nőtt Škodája, akkor a futamidő végén könnyen az autó tulajdonosává válhat, de ha szeretne váltani, akkor ezt is rugalmasan megteheti.
  • Ha vállalkozása vásárolja az autót, akkor jogosult az értékcsökkenés, illetve a lízingdíj kamatjainak elszámolására.
  • A zárt végű pénzügyi lízing akár használt gépjárművekre is igénybe vehető.