Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Tágas belső tér

Egyszerűen nagyszerű

A belső teret a többfunkciós kormánykerék uralja, középen az új Škoda logóval és az egyedi, sötét matt króm színű díszítőelemekkel. Az infotainment rendszer szabadon álló, modern érintőképernyője kiemelkedik a dekoratívan kialakított műszerfalból, így mindig könnyen elérhető távolságban van. Az automata kapcsolónak a kormánykerékre való áthelyezése több helyet kínál és áttekinthetőbbé teszi a belsú teret. A műszerfal és az ajtófelületek hangulatvilágítása hozzájárul a belső tér kellemes hangulatához.

Tágas belső tér

Tágas tér a család és a barátok számára

A nagyméretű helykínálatnak köszönhetően családtagjai és barátai is komfortosan érezhetik magukat. Az Isofix rögzítések a hátsó külső szélső üléseken is rendelkezésre állnak, és opcionálisan az első utasüléshez is felszerelhetők.

Tágas belső tér

Tágas csomagtér

A Superb Combi modellel többé nem kell aggódnia amiatt, hogy bármit is otthon hagyjon. Minden, amire szüksége van, egyszerűen elfér a csomagtartóban. A csomagtér 645 literes, a hátsó ülések lehajtásával pedig akár 1 795 liter kapacitású is lehet. Ezzel a Superb csomagtere az egyik legnagyobb a kategóriájában.

Tágas belső tér

Fontos információk mindig szem előtt

A head-up display a praktikus útitársa. A szélvédőre vetíti az aktuális sebességet, a navigációs utasításokat és más fontos információkat. Az öt különböző elrendezésű nézettel rendelkező Virtuális Műszerfal részletesebb információkat kínál, és az Ön személyes preferenciái szerint konfigurálható.

Tágas belső tér

Innovatív megoldások az infotainment rendszer részeként

A Superb belső terének ötletes elemei a Škoda Smart Dials (digitális tekerőgombok), amelyek középen mini kijelzővel rendelkeznek, és az infotainment rendszer alatt találhatók. Ezekkel kényelmesen szabályozható a légkondicionáló, a hangerő, a térkép nagyítása és számos más funkció.

Tágas belső tér

Simply Clever funkciók

A Superb nemcsak bőséges belső teret kínál minden utasnak és nagy csomagtartót, hanem rengeteg tárolóhelyet is mindannak, amit vezetés közben kéznél szeretne tartani. Magától értetődik, hogy rengeteg Simply Clever funkció is gondoskodik arról, hogy a Superbben töltött mindennapok igazán élvezetesek legyenek.

Tágas belső tér

Minőség és környezetvédelmi felelősségvállalás harmóniája

A Superb minden egyes beltéri eleme a legnagyobb gondossággal és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, a környezetbarát eljárásokra összpontosítva. Például a cognac színű Suite dizájncsomaghoz használt bőrt az olajfalevelek kivonatával színezték. A belső térben található összes textil 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült. Az esernyő és a jégkaparó szintén újrahasznosított anyagokból készült.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra