Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Dizájn

Elragadó szépség

A Skoda Superb gyönyörű dizájnt kapott, sima, de mégis markáns vonalakkal, valamint új LED-Mátrix fényszórókkal, amelyek a cseh kristály által inspirált hagyományőrző kristályformát kapták. A jellegzetes első lökhárító és a nyolcszögletű hűtőrács, merészen formázott peremmel, egyedi sötét matt krómozott felülettel, amelyet az új Škoda logó ural, újszerű megjelenést kölcsönöz a Superbnek.

Dizájn

Egyedülállóan attraktív formák

A Superb feltűnően elegáns sziluettjét aerodinamikailag optimalizált és meghosszabbított tetővonal hangsúlyozza, dinamikusan kialakított hátsó résszel és meghosszabbított hátsó spoilerrel. Az aerodinamikusan formatervezett visszapillantó tükrök és az első kerékívektől a hátsó lámpákig húzódó tornádóvonal dinamikus és sportos megjelenést kölcsönöz az autónak. A Superb tekintélyét tovább fokozzák az akár 19"-os kerekek, amelyek többféle változatban kaphatók.

Dizájn

Egy olyan megjelenés, amely tekintélyt parancsol

A vonzó és stílusos hátsó részt a különlegesen letisztult LED-es hátsó lámpák hangsúlyozzák, amelyek animált irányjelzőkkel és üdvözlő funkcióval rendelkeznek, és amelyek formájuknak és kristályos szerkezetüknek köszönhetően a modell jellegzetes fényjegyeit adják. A hab a tortán a stílusos hátsó lökhárító széles diffúzorral. A hátsó ajtón az új Škoda logó egyedi, sötét matt króm színben pompázik.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra