Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

WE LOVE CYCLING

o

A 2 KERÉKTŐL A 4 KERÉKIG, A Škoda KERÉKPÁROS TÖRTÉNELME.

Több mint 120 évvel ezelőtt a Škoda kerékpárgyártó vállalatként született meg. A két kerék iránti szerelmünk azóta sem lankadt. A kerékpározás azóta is fontos maradt számunkra, és azóta is tisztelettel adózunk ezen örökség előtt.

1895 - AHOL AZ EGÉSZ KEZDŐDÖTT

Amikor a társalapító Vaclav Klement egy német manufaktúrától olyan biciklit vett, amely nem sokkal később elromlott, összeállt a kerékpárszerelő Vaclav Laurinnal, és elkezdték saját bringáikat gyártani.

Keresztneveik és a bringázás iránti szeretetük mellett még egy közös vonásuk volt: az olthatatlan feltalálói kedv. 1895-ben látott napvilágot első közös találmányuk: a "Slavia" kerékpár.

A SLAVIA FELEMELKEDÉSE

Röviddel ezután már öt Slavia modellt kínáltak, köztük egy női biciklit és egy hibridet. A termékskála fokozatosan bővült. Volt köztük tandem kerékpár "két úrnak" és "egy úrnak és egy hölgynek", gyermekbicikli fiúknak és lányoknak, áruszállító tricikli, valamint speciális kardánhajtású kerékpár.

WE LOVE CYCLING

Szeretsz bringázni? Fedezd fel online magazinunkat, amelyben eredeti sztorikat, nagyszerű videókat és beszámolókat találsz a kerékpározás világából.

Škoda KERÉKPÁROK

Ajándéktárgyak

Tour de France

Akár a sarki pékségbe ugrasz le, akár a célvonalat készülsz átszakítani - kerékpáron ülve egy egyre növekvő, két milliárd biciklisből álló család tagja vagy.

A Škoda, mint a kerékpározás elkötelezett támogatója 1895, és a Tour de France szponzora 2003 óta, büszkén veszi szárnyai alá 2022-ben a verseny női változatát is. 

MIÉRT TEKERÜNK?

Hozzád hasonlóan sokunknak van hobbija, és a mi kedvencünk a bringázás. Arra törekszünk, hogy minőségi és tömör kerékpárközpontú tartalmat készítsünk, amely minden olyan témát és kérdést lefed, amelyet imádott sportágunk felvethet. Mindenkit szívesen látunk platformunkon és azon dolgozunk, hogy az élet minden területéről érkező bringást támogassuk és tájékoztassuk, valamint eloszlassuk azt a tévhitet, hogy a bringázás nem való mindenkinek. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezúttal a nőket helyezzük a középpontba - hiszen ők általában alulreprezentáltak a kétkerekű világban. Kíváncsi vagy rá, hogyan? Látogass el a WeLoveCycling.hu oldalra, ahol minden ezzel kapcsolatos információt megtalálsz.

Škoda AUTÓK A KERÉKPÁROSOKNAK

A Škoda dizájnelemei, köztük a tágas csomagterek, az összkerék-meghajtási opciók, a VarioFlex ülésrendszer, az olyan tartozékok, mint a kerékpártartók és a sárvédelem, valamint a térképekkel és bringás appokkal kiegészített állandó online jelenlét mind arra lett kifejlesztve, hogy a bringásokat elvigyék oda, ahova csak akarnak menni - a hétvégi bringázástól a sportág legmagasabb csúcsaiig. A mi szemünkben az autók és a kerékpárok egész egyszerűen összetartoznak.

A kerékpáros tartozékokról kérjük érdeklődjön márkakereskedéseinkben!