Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Path 2@2x

WE LOVE CYCLING

k

AZ ÉLET KÉT KERÉKEN KERÉKPÁRRA SZÜLETTÜNK ÉS AZÓTA IS UGYANÚGY SZERETJÜK.

Több mint 120 évvel ezelőtt a ŠKODA kerékpárgyártó vállalatként született meg. A két kerék iránti szerelmünk azóta sem lankadt. Számos különböző kerékpáros eseményt és körversenyt szponzorálunk egész évben. Azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb ember élje át a bringázás boldogságát, hogy minden kerékpáros időtöltéshez közel, közelebb és a legközelebb hozzuk őket. Akár versenykerékpáros vagy, akár soha nem pattantál még nyeregbe, szeretnénk segíteni neked elkezdeni az életet két keréken.

A 2 KERÉKTŐL A 4 KERÉKIG, A ŠKODA KERÉKPÁROS TÖRTÉNELME.

Több mint 120 évvel ezelőtt a ŠKODA kerékpárgyártó vállalatként született meg. A két kerék iránti szerelmünk azóta sem lankadt. A kerékpározás azóta is fontos maradt számunkra, és azóta is tisztelettel adózunk ezen örökség előtt.

1895 - AHOL AZ EGÉSZ KEZDŐDÖTT

Amikor a társalapító Vaclav Klement egy német manufaktúrától olyan biciklit vett, amely nem sokkal később elromlott, összeállt a kerékpárszerelő Vaclav Laurinnal, és elkezdték saját bringáikat gyártani.

Keresztneveik és a bringázás iránti szeretetük mellett még egy közös vonásuk volt: az olthatatlan feltalálói kedv. 1895-ben látott napvilágot első közös találmányuk: a "Slavia" kerékpár.

A SLAVIA FELEMELKEDÉSE

Röviddel ezután már öt Slavia modellt kínáltak, köztük egy női biciklit és egy hibridet. A termékskála fokozatosan bővült. Volt köztük tandem kerékpár "két úrnak" és "egy úrnak és egy hölgynek", gyermekbicikli fiúknak és lányoknak, áruszállító tricikli, valamint speciális kardánhajtású kerékpár.

ŠKODA A TOUR DE FRANCE-ON

Az elmúlt 15 évben a ŠKODA a Tour de France partnere volt. A Tour minden egyes méterén a ŠKODA járművek biztosították és műszakilag támogatták a versenyt. Az ikonikus "piros autó" egy ŠKODA SUPERB.

ŠKODA KERÉKPÁROK

A ŠKODA kerékpárpalettája 13 modellből áll - a gyerekbicikliktől az országúti kerékpárokig, MTB-okig, az összehajtható és retró bringáktól az e-kerékpárokig.

KERÉKPÁROK

MIÉRT TEKERÜNK?

Hozzád hasonlóan sokunknak van hobbija, és a mi kedvencünk a bringázás. Arra törekszünk, hogy minőségi és tömör kerékpárközpontú tartalmat készítsünk, amely minden olyan témát és kérdést lefed, amelyet imádott sportágunk felvethet. Mindenkit szívesen látunk platformunkon és azon dolgozunk, hogy az élet minden területéről érkező bringást támogassuk és tájékoztassuk, valamint eloszlassuk azt a tévhitet, hogy a bringázás nem való mindenkinek. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezúttal a nőket helyezzük a középpontba - hiszen ők általában alulreprezentáltak a kétkerekű világban. Kíváncsi vagy rá, hogyan? Látogass el a WeLoveCycling.hu oldalra, ahol minden ezzel kapcsolatos információt megtalálsz.

WE LOVE CYCLING Aranyvilla díj

A WeLoveCycling Magyarország Aranyvilla díja egy olyan elismerés, amivel az emberfeletti teljesítményét vagy egy sportág alakulásában meghatározó szerepét köszönjük meg a magyar biciklis társadalom kiemelkedő alakjainak, legyen szó mountain bikeos, országútis, vagy BMX-es sportágról.

DÍJAZOTTAK

PARTI ANDRÁS

 Parti András magyar mountain bike versenyző, 3x-os olimpikon, 18x-os Magyar Bajnok, akit nyolcszor választották meg az év magyar mountain bike versenyzőjének. Az első Aranyvilla díjas bringázó.

KRÁLIK DANI

 Králik Dani, a magyar BMX-közösség meghatározó alakja, például a kecskeméti RCR Dirt és jó néhány BMX-es film megálmodója, aki nem csak a pályán, de a fényképezőgép mögött is remekül teljesít. A második Aranyvilla díjas bringázó.

SIMON PÉTER

Simon Péter tizenegyszeres magyar bajnok országúti bringás, több tucat nemzetközi versenyen szerepelt eredményesen. A Balaton-kör (Tour de Pelso) abszolút csúcstartója 4óra 35 perccel! Összetett- és hegyi-menő specialista.

ŠKODA AUTÓK A KERÉKPÁROSOKNAK

A ŠKODA dizájnelemei, köztük a tágas csomagterek, az összkerék-meghajtási opciók, a VarioFlex ülésrendszer, az olyan tartozékok, mint a kerékpártartók és a sárvédelem, valamint a térképekkel és bringás appokkal kiegészített állandó online jelenlét mind arra lett kifejlesztve, hogy a bringásokat elvigyék oda, ahova csak akarnak menni - a hétvégi bringázástól a sportág legmagasabb csúcsaiig. A mi szemünkben az autók és a kerékpárok egész egyszerűen összetartoznak.