Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

A megújult Scala

Minden elemében újat mutat.

A Škoda Scala időtlen, modern dizájnjába és technológiájába lehetetlen nem beleszeretni.

A TOP LED Matrix fényszórók minden vezetés alkalmával egyedülálló élményt nyújtanak.

Bármilyen helyzetben is legyen, a Scala elegáns, mégis praktikus, és készen áll arra, hogy minden akadállyal megbirkózzon.

Akár 9 légzsák és a legmodernebb asszisztensrendszerek garantálják a biztonságos utazást.

A megbízható anyagok és az első osztályú belső kialakítás hozzájárulnak a Škoda Scala egyedülálló vonzerejéhez.

Az opcionális térvilágítás színeinek váltogatásával személyre szabhatja az autó belső terét.

Az USB-C csatlakozók, a telefontartó zsebek és a Wi-Fi hotspot a hátsó utasok számára is jól jöhetnek a hosszú utakon.

A tágas belső teret és a nagyméretű csomagteret értékelni fogja, bármerre is indul.

A Škoda Scala mellett szóló érvek

Dinamikus szépség

A Škoda Scala éles vonalvezetése, időtlen dizájnja és letisztult formavilága a sportossággal párosulva tökéletes társ a mindennapokra.

A jövő klasszikusa

A dinamikus dizájn tökéletesen folytatódik a belső térben. Érzelemdús formák, kidolgozott ergonómia, kiváló minőségű anyagok, modern technológia, nagy, központi kijelző és tágas tér.

Egy megbízható választás

A Scala a biztonság terén is kiemelkedő eredményeket produkál, számos olyan segéd- és védelmi rendszerrel, amelyek egyébként csak magasabb kategóriájú gépjárműveknél megszokottak. Minden esetre akár kilenc légzsákkal és az eCall rendszerrel. Többek között ezért is kapott a jármű öt csillagot a kiemelkedő biztonságáért.

Első osztályú tervezés

A Scala az innovatív MQB platformra épülve került kialakításra. A korszerű formatervezés találkozik a legmodernebb hajtásrendszerekkel és az általában csak a nagyobb modellekben megtalálható asszisztensrendszerek széles választékával.

Ismerd meg közelebbről a megújult Scala modellünket!

Használd az alábbi interaktív felületünket, hogy megismerhesd a megújult részleteket!

Asszisztens rendszerek

A Travel Assist megkönnyíti a vezetést és növeli a járművezető kényelmét.
A parkolás még sosem volt ilyen egyszerű.
Innovatív segédrendszerek a biztonságos vezetés érdekében.
A LED fényszórók jobb teljesítményt és hatékonyabb biztonsági funkciókat kínálnak.

Folyamatosan online, még útközben is

Tapasztalja meg a kényelem, a biztonság és a szórakozás új szintjét csatlakozási szolgáltatásainkkal. Csatlakoztassa Škodáját az internethez és okostelefonjához, és élvezze a valós idejű közlekedési információkat, a közelgő szervizintervallumokról szóló emlékeztetőket, vagy kérjen segítséget vészhelyzetben.

Biztonság kompromisszumok nélkül

A Škoda Scala a legmagasabb, 5 csillagos minősítést kapta az Euro NCAP töréstesztjén.

A Škoda Scala modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-7,3 l/100km, CO2 kibocsátása: 101-164 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.