Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Simply Clever

o

Simply Clever

Technológia

Mára minden zsebben lapul minimum egy okos eszköz. Nyakunkon a negyedik ipari forradalom, amiben minden eszköz hálózatba kapcsolódik, így könnyítve meg az emberek életét. A sorból a Škoda modellek sem maradnak ki: különböző okos funkciókkal szereltük fel az autódat méghozzá úgy, hogy mindent a lehető leginkább rád szabjunk. Hisszük, hogy az innováció alapja a tradíció, hogy a leghasznosabb megoldások kitalálásához és tökéletesítéséhez gazdag múlt kell, több millió együtt megtett kilométer, és visszajelzésekre nyitott fülek.

Tér

Mindennek legyen hely! Modelljeink tervezésénél ez az egyik gondolati vezérszál, az egyik legfőbb célkitűzés. Ez a mondat számunkra egyrészt azt is jelenti, hogy férjen be minden, hogy ne kelljen dönteni, hogy mit hagyunk otthon, másrészt, hogy mindennek legyen saját helye: fel tudjuk akasztani a bevásárláskor a szatyrot, hogy akár egy festményt is tudjunk elkülönítve, biztonságban szállítani és semmi ne guruljon arrébb az első kanyarban.

Asszisztens rendszerek

Vannak olyan automatizálható folyamatok egy utazás során, amelyek nem csak kényelmesebbé, de biztonságosabbá is teszik a vezetést. Ezért a Škoda modellekbe olyan szenzorokat és az azoktól származó adatokat villámgyorsan elemző asszisztens rendszereket építettünk, amelyek például segítenek parkolni, vagy a monoton utak leggyakoribb veszélyeit akadályozzák meg. Ők a te saját asszisztenseid, akikre mindig számíthatsz. 

Praktikum

A mindennapok olyan kisebb-nagyobb kihívásokat görgetnek elénk, amelyeket valahogyan meg kell oldanunk. Ezek közül több olyan is akad, amelynek megoldása magától értetődik, még sem gondolunk rá, vagy pont akkor, amikor kellene, nem jut eszünkbe a megoldás, vagy csak szimplán nem készültünk fel rá. Akkor jön a váratlan zivatar, amikor pont nincs nálunk esernyő, és akkor kell hirtelen megtalálnunk valamit, amikor épp koromsötét van. Egy Škoda sofőrt viszont semmi nem ér váratlanul. Modelljeinket Simply Clever megoldásokkal szereltük fel, amik az autó tulajdonosát mindenre felkészültté teszik.

Mindennapok

Azonban a Simply Clever filozófia nem csak a Škoda márkában és modelljeiben testesülhet meg, hanem sokan használnak a mindennapjaik során, az autón kívül is hasonló egyszerű, de frappáns megoldásokat. 

A következőkben két hölgy bemutatkozóját olvashatják, akik elmesélik, hogy az ő életükben milyen saját Simply Clever megoldásokat alkalmaznak.