Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda mobil alkalmazások

o

MyŠkoda Alkalmazás

Paul, a MyŠkoda alkalmazás (Android és iOS operációs rendszerrel használható) interaktív asszisztense különféle helyzetekben vehető igénybe. Segítségével például hozzáférhetők az autóval kapcsolatos információk, az egyes vezérlések átfogó leírása, jelzések jelentése stb. Paul ezenfelül szemmel tartja a határidőnaplót is. Mostantól az összes megbeszélésére emlékezni fog, és az asszisztens azt is megmondja, hogyan juthat el a helyszínre.

Saját kereskedő

  • Válassza ki a kedvenc kereskedőjét, és olvassa el a legújabb ajánlatát vagy a Škoda híreket. Kérjen könnyedén időpontot e-mailen keresztül.

Segítség

  • Amikor úton van, használja az utolsó parkoló pozíció-előrejelzést az autó megtalálásához.

Saját autó

  • Hozzáférhet a teljes üzemeltetési utasításhoz és felhasználói kézikönyvhez, útmutató a média rendszerekhez, gyors tippek, videó tippek, vagy bővített valóság az új modellek számára.

Értesítést kaphat autójáról, a forgalomról és az időjárásról PAUL-tól (Personal Assistant U Love). Használja az intelligens ébresztő funkciót, hogy időben jelezze a találkozókat.

  • Válasszon egy eseményt, amelyen részt kíván venni
  • Állítsa be mikor kell elindulnia az úti célhoz
  • Grafikus áttekintést kap a kezdő és a végpont között, illetve az utazási feltételek megváltozásáról

Škoda OneApp

A OneApp egy sokoldalú alkalmazás, amely számos segítséget nyújt. A OneApp segítségével a legfrissebb adatokat kaphatja meg a jármű állapotáról és az aktuális vezetési adatokról, továbbá multimédiás eszközként is használható, a navigációhoz és az időjárás előrejelzéséhez. Az intelligens menü segítségével testre szabhatja az alkalmazást.

Hogyan működik?

-       Szüksége lesz egy SmartLinkkel rendelkező Škoda-ra

-       Töltse le a Škoda ONEAPP alkalmazást az okos telefonjára

-       Csatlakozzon mobiljával az autóhoz USB-kábel vagy WIFI segítségével

Elérhetőség

A OneApp kompatibilis minden SmartLink interfésszel ellátott Škoda-val - a modelltől függően ez a Swing, Bolero, Amundsen vagy Columbus infotainment rendszer standard vagy opcionális komponense. Android és IOS rendszerrel is használható.

 

 A SmartLink interfész a következő modellekben érhető el: