Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Biztonság

Vezetéstámogató rendszerek

A Superb a legmodernebb asszisztens rendszerekkel van felszerelve, amelyek nemcsak Önt és utasait védik, hanem a forgalom többi résztvevőjét is. Ezekre a rendszerekre a sűrű városi forgalomban és a nyílt úton egyaránt számíthat.

Biztonság

Légzsákok és ütközésvédelem

Baleset esetén minden utast megvéd a robusztus karosszéria, a nagyméretű gyűrődési zónák és az akár tíz légzsák. Ezek pontos összhangban működnek a hárompontos automata biztonsági övekkel és a biztonsági fejtámlákkal. A modern elektronikus rendszerek tovább mérséklik a károk következményeit. Ezek közé tartozik például a többszörös ütközésfék és a proaktív utasvédelem elöl és hátul.

Biztonság

eCall+" segélyhívó funkció

Baleset esetén automatikusan segélyhívás indul a segélyhívó központba. Olyan fontos információk kerülnek továbbításra, mint a jármű helyzete, a járműben tartózkodó személyek száma és a baleset súlyossága. A rendszer bármikor manuálisan is aktiválható a tetőmodulban található gombok segítségével.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra