Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Megérkezett a megújult Octavia

Az immár negyedik generációs Octavia a gyártás megkezdése után négy évvel kapja meg az arculatváltást.

A modell továbbra is elérhető lesz limuzin és combi verzióban. A megújult Octavia idővel elérhető lesz Sportline és RS változatban is.

A jármű fejlesztései közé tartoznak a továbbfejlesztett, második generációs LED Matrix fényszórók is új világítási jelzéssel, amelyek az út kiváló megvilágítását szolgálják. Ezenkívül mostantól Crystalliniumot is tartalmaznak, egy egyedülálló kristályos elemet, amely jellegzetes kék árnyalatot kölcsönöz a fényszóróház belsejének, tovább finomítva a jármű esztétikáját.

Ismerje meg közelebbről a megújult Octavia modellünket!

Használja az alábbi interaktív felületünket hogy megismerje és közelebb kerüljön a megújult részletekhez!

A frissítéssel egyszerre mutatkozott be az Octavia minden modellvariánsa, így a limuzin, a Combi a Sportline és az RS kivitel is. A gyártás júniusban indulhat meg, viszont a modellt hamarosan idehaza is meg lehet majd rendelni.