Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Minden km számít

Gondoljunk csak bele, a kilométer-számlálón feltüntetett mennyiség nem csak a megtett távolságot jelzi. Úgy véljük, hogy amit kilométer-számláló valójában mér, azok a szerzett tapasztalatok; a megragadott lehetőségek és az életünket végigkísérő kíváncsiság. Érzéseket, pillanatokat és történeteket mér. Megtanult leckéket és megválaszolt kérdéseket. Az életet méri. Azt szeretnénk, ha az emberek felfedeznék a körülöttük lévő világot. Éljenek a kíváncsiságukkal. Mert minden kilométer számít.

Az új márka arculat és a márkaérték részeként, ez az első alkalom, amikor a Škoda márkát egy társként mutatjuk be, a világ felfedezéséhez. Egy bátor társ, aki egy életen át végigkísér, akárcsak a főhősünket. 

Let's Explore

Ez egy felhívás mindannyiunk számára, hogy tegyük azt, ami a kezdetektől fogva meghatározó volt számunkra: fedezzük fel az új és jobb dolgokat. Ezt a szellemiséget fogjuk tükrözni mindenben, amit teszünk: a termékekben, a fenntarthatóságot előtérbe helyező, magabiztos és szolid formatervezéssel; a kommunikációban, a kíváncsiságot ösztönző történetekkel; a Simply Clever funkcióinkban, az okos új megoldásokkal; vagy a szolgáltatásainkban, amelyek mindenki számára hozzáférést biztosítanak a körülöttük lévő világ felfedezéséhez. Mert minél többet fedezünk fel, annál bölcsebbek leszünk.

A célunk

Segítünk a világnak okosabban élni.

 

Egy több mint tizenkét évtizede működő vállalathoz képest tudatában vagyunk annak, hogy milyen világban élünk. Egy olyan világban, ahol a túl nagy választék gyakran túl nagy zűrzavart eredményez. Ebből az egyetlen kiút az, ha olyan megoldásokat kínálunk, amelyek megkönnyítik az életet. Ez az ésszerű út. De az észszerű út nem egy szigorú szabálykönyv. Ez egy olyan út, amely intelligensebb módszereket tár fel a termékfejlesztésre, a vállalatvezetésre és a régről ismert kérdésekre adandó új válaszok megtalálására.

A szerepünk

A te bátor társad a világ felfedezésében.

 

 

Az utazások, legyenek azok kicsik vagy nagyok, mindig jobbak, ha van egy olyan útitárs, akire minden pillanatban lehet számítani. Ezért a mi szerepünk egy olyan bátor társ lesz, aki elkötelezett abban, hogy segítsen neked felfedezni a világot. Valaki, aki bátorít és inspirál, felkelti a kíváncsiságodat, és szolid és stílusosan juttat el az úti célodhoz.

 

 

 

A küldetésünk

Modern, könnyen elérhető mobilitás mindennel, amire csak szükséged van, és meglepetésekkel, amiket szeretsz.

 

Küldetésünk segít abban, hogy víziónkat kézzelfoghatóvá tegyük. Az "A" pontból "B" pontba való eljutásnak könnyűnek és hatékonynak kell lennie, és minden megtett kilométernek örömet kell okoznia. A mi feladatunk az, hogy támogassuk a benned rejlő kíváncsiságot, és lehetővé tegyük, hogy felfedezd, mi minden vár rád odakint. Küldetésünk tehát az, hogy modern, könnyen elérhető mobilitási megoldásokat nyújtsunk, amelyekben minden adott, amire szükséged van, és olyan meglepetéseket tartogatnak, amelyeket igazán szeretsz.

Az értékeink

A Škoda márka értékei határozzák meg, kik vagyunk és merre tartunk. Minden nap, minden tettünkben szerepet játszanak.

 

Emberközpontú

Embernek lenni azt jelenti, hogy felismerjük, hogy mind egyformák vagyunk, hisz mindannyian annyira különbözünk. Azt jelenti, hogy mosolyogjunk szeretteinkre és néha vadidegenekre is. Azt jelenti, hogy már azelőtt megfelelünk az emberek igényeinek, mielőtt azok egyáltalán igényekké válnának. A nagy pillanatokért élni. És megünnepelni a kicsiket.

Egyszerűsített

Az egyszerűség nem is olyan egyszerű. Akkor hogyan csináljuk? Kezdjük azzal, hogy elhagyjuk azt, ami nem fontos. Amíg csak az marad, ami igazán számít. Mindennek helyet teremtünk, és mindent a helyére teszünk. Mert ha kevesebbet kell aggódnod, több marad az életedben, amiért érdemes élned. Ez ilyen egyszerű.

Meglepetésekkel teli

Szeretjük a kellemes meglepetéseket, akárcsak te. Meglepetésnek lenni azt jelenti, hogy többet kapunk, mint amire számítottunk. Vagy amikor valami csodaszép tud valami hasznosat is nyújtani. Vagy amikor többet tapasztalsz anélkül, hogy többet költenél. A meglepetések nem csak a thrillerek fordulataira szolgálnak. Létfontosságúak abban a másik filmben is, amelyben mi magunk is nap mint nap főszereplők vagyunk. Az életben.

Formatervezési nyelvünk

 

 

A Škoda márka alakja, ahogyan előre haladunk, tükröződik majd az autóink formavilágában is. A szolid, masszív vonalak magabiztosságot adnak, hogy felszabadultan tudd megismerni a világot, és közben biztonságban érezhesd magad. Az anyagok és a formák egybeolvadnak majd, hogy a könnyedség és az egyszerűség érzetét nyújtsák egy jellegzetes megjelenéssel párosulva. Üdvözlünk a Modern Solidban - egyedülálló megközelítésünk a mobilitási megoldásokhoz, amelyek szolidan néznek ki, a megbízhatóság érzetét nyújtva funkcionálisak maradnak.