Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Superb

Combi Laurin & Klement

Stílus, teljesítmény és funkcionalitás - ez a Superb

Modell áttekintés

Superb Combi

Superb Combi

Superb Combi Laurin & Klement

A keskeny LED-es hátsó lámpák animált irányjelzőkkel és üdvözlő effektussal feltűnő fényhatást keltenek.

A hűtőrács kerete és a lökhárító sötét matt krómozott díszléce kiváló minőségű megjelenést biztosít.

A Laurin&Klement logóval ellátott bőrkormány a belső tér exkluzivitását növeli.

Válassza a "L&K Suite Cognac" Dizájn csomagot és hagyja, hogy a kiváló minőségű anyagok körülvegyék.

Fedezze fel az intelligens életstílust a légkondicionált, személyre szabott üléseknek és a Canton hangrendszernek köszönhetően.

Ügyfeleinknek csak a legkiválóbb lehet elegendő.

Ez volt a Škoda márka alapítóinak mottója, és ma is elkötelezettek vagyunk mellette. A Laurin & Klement a járműveink végső felszereltségi változata, amely a legmodernebb technológiát, rengeteg kényelmi funkciót, kiváló minőségű anyagokat és exkluzív dizájnt kínál ügyfeleinknek.

Ismerje meg közelebbről az új Superb Combi modellünket!

Használja az alábbi interaktív felületünket!

Simply Clever-Technológia

A Travel Assist átveszi a jármű irányításának egy részét, hogy megkönnyítse az Ön számára a vezetést és a forgalom figyelemmel kísérését.
Első osztályú asszisztensrendszerek a minden szempontból biztonságos utazásért.
Az iparágvezető LED-es világítás jobb teljesítményt nyújt, kevesebb energiát fogyaszt és új biztonsági funkciókkal rendelkezik.
Nem kell többé aggódnia a parkolás miatt - a Park Assistnak köszönhetően járműve a legszűkebb helyeken is elfér.

Utazás közben is mindig online

Tapasztalja meg a kényelem, a biztonság és a szórakozás új szintjét csatlakozási szolgáltatásainkkal. Csatlakoztassa Škoda Superb Combi modelljét az internethez és okostelefonjához, és élvezze a valós idejű közlekedési információkat, a közelgő szervizintervallumokról szóló emlékeztetőket, vagy kérjen segítséget vészhelyzetben.

Méretek