Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Az új Superb Combi

Stílus, teljesítmény és hatékonyság - ez a Superb

Modell áttekintés

Superb Combi

Superb Combi Laurin & Klement

Superb Combi Laurin & Klement

Superb

Superb

A LED Mátrix fényszórók és a hűtőrács elegáns, káprázatos megjelenést kölcsönöz a Superb Combi modellnek.

Az aerodinamikailag optimalizált hátsó, meghosszabbított tetőkialakítás kiemeli a Superb Combi markáns sziluettjét.

A modern dizájnt éles vonalak, lágy ezüst tetősínek és akár 19 colos kerekek jellemzik.

Keskeny LED hátsó lámpák élénkített indexekkel és az új Škoda logóval jellemzik a Superb Combi hátsó részeit.

A 13"-os infotainment rendszerrel, a 10"-os virtuális műszerfallal és a head-up kijelzővel soha többé nem marad le egyetlen információról sem.

A masszázsfunkcióval ellátott fűtött első ülések és a Smart Comfort Entry megkönnyítik az utazásait.

Lágy tapintású díszítőelemek és hangulatvilágítás díszíti a műszerfalat és az ajtók burkolatát.

A csomagtér térfogata 690 literre nő a Combi modellben.

Tágas belső tér

A Superb Combi a tágas belső teréről és a nagy csomagteréről ismert. A legújabb technológiával, számos innovatív megoldással és sokoldalú csatlakoztathatósággal kombinálva megbízható partner az Ön oldalán - akár üzleti tárgyalásra, akár családi kirándulásra tart.

Dinamikus tervezés

A robusztus formák letisztult vonalakkal, elegáns fényszórókkal, egyedi matt, sötét króm kiegészítőkkel és a 19"-os kerekekkel kombinált karakteres, modern és dinamikus dizájnt alkotnak, amely a Superb Combi modellt összetéveszthetetlenné teszi.

Első osztályú kényelem

A fűthető és hűthető első ülések masszázsfunkcióval és a Smart Comfort Entry funkcióval még kellemesebbé tesznek minden utazást.

A biztonság prioritás

Ha járműveink biztonságáról van szó, nem kötünk kompromisszumokat. A legmodernebb asszisztens rendszerek gondoskodnak minden utas biztonságáról, és segítenek elkerülni a külső féllel való ütközést. Ha mégis baleset történne, akár tíz légzsák is védelmet nyújt, miközben az eCall+ rendszer segítséget hív.

Lenyűgöző technológia

A Superb Combi tele van korszerű és kényelmes technológiával, amelynek előnyeit minden utazás során élvezheti.

Ismerje meg közelebbről az új Superb Combi modellünket!

Használja az alábbi interaktív felületünket hogy megismerhesse az új részleteket!

Simply Clever-Technológia

A Travel Assist átveszi a jármű irányításának egy részét, hogy megkönnyítse az Ön számára a vezetést és a forgalom figyelemmel kísérését.
Első osztályú asszisztensrendszerek a minden szempontból biztonságos utazásért.
Az iparágvezető LED-es világítás jobb teljesítményt nyújt, kevesebb energiát fogyaszt és új biztonsági funkciókkal rendelkezik.
Nem kell többé aggódnia a parkolás miatt - a Park Assistnak köszönhetően járműve a legszűkebb helyeken is elfér.

Utazás közben is mindig online

Tapasztalja meg a kényelem, a biztonság és a szórakozás új szintjét csatlakozási szolgáltatásainkkal. Csatlakoztassa Škoda Superb Combi modelljét az internethez és okostelefonjához, és élvezze a valós idejű közlekedési információkat, a közelgő szervizintervallumokról szóló emlékeztetőket, vagy kérjen segítséget vészhelyzetben.

Méretek

A Škoda Superb Combi modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,2 - 8,3 l/100 km,CO2 kibocsátás: 102 - 218 g/km

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.