Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Joy modellek

Magasabb felszereltség kedvezőbb áron!

 

Fabia Joy

Fabia Joy most akár 6 399 000 Ft-tól*.

Selection felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez a Fabia Joy modell:

Fűthető első ülések*

 

A kép illusztráció.

A Fabia Selection felszereltség tartalma ide kattintva érhető el.

Scala Joy

Scala Joy most akár 7 499 000 Ft-tól*.

Selection felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez a Scala Joy modell:

Fűthető első ülések*

Fűthető bőr multifunkciós kormány*

Automata klímaberendezés "Climatronic" *

SmartLink funkció (vezetékes & vezeték nélküli)*

8 hangszórós kivitel*

USB Type-C csatlakozók hátul - 2db*

Ablakmosófolyadék-szintjelző*

 

A kép illusztráció.

A Scala Selection felszereltség tartalma ide kattintva érhető el.

Octavia Joy

Octavia Joy most akár 9 599 000 Ft-tól*.

Selection felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez az Octavia Joy modell:

Fűthető első ülések*

Fűthető bőr multifunkciós kormány*

 

 

A kép illusztráció.

Az Octavia Selection felszereltség tartalma ide kattintva érhető el.

Kamiq Joy

Kamiq Joy most akár 7 998 000 Ft-tól*.

Selection felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez a Kamiq Joy modell:

Fűthető első ülések*

Fűthető bőr multifunkciós kormány*

Automata klímaberendezés "Climatronic" *

SmartLink funkció (vezetékes & vezeték nélküli)*

8 hangszórós kivitel*

USB Type-C csatlakozók hátul - 2db*

Ablakmosófolyadék-szintjelző*

 

A kép illusztráció.

A Kamiq Selection felszereltség tartalma ide kattintva érhető el.

Karoq Joy

Karoq Joy most akár 9 999 000 Ft-tól*.

Selection felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez a Karoq Joy modell:

Fűthető első ülések*

Fűthető bőr multifunkciós kormány*

Fényszórómosó berendezés*

Parkolóradar elöl és hátul*

Tolatókamera*

 

A kép illusztráció.

A Karoq Selection felszereltség tartalma ide kattintva érhető el.

A Škoda Fabia modellek WLTP szerint mért fogyasztása:  4,4 - 7,6 l/100 km, CO2 kibocsátása 99 - 173 g/km

A Škoda Scala modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-7,3 l/100km, CO2 kibocsátása: 101-164 g/km 

 A Škoda Octavia modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,3-5,7 l/100km, CO2 kibocsátása: 113-130 g/km 

A Škoda Kamiq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7-7,4 l/100km, CO2 kibocsátása: 105-166 g/km 

A Škoda Karoq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,0 - 9,8 l/100km, CO2 kibocsátása:  104 - 223g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

A Porsche Finance Zrt. fix kamatozású, forintalapú zárt és nyílt végű pénzügyi lízing keretében nyújt vállalkozások részére  Skoda Kodiaq gépjármű megvásárlásához finanszírozási lehetőséget a fenti kamattal 2023. december 31. napjáig, de nem több mint 500 darab finanszírozás erejéig. A Porsche Finance Zrt. a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás feltételeit. A jelen tájékoztató nem teljes körű, kötelezettségvállalást a Porsche Finance Zrt. részéről nem jelent. Bővebb felvilágosítás a www.porschefinance.hu weboldalon található. 

A Porsche Hungaria Kft. a Porsche Finance Zrt. közvetítőjeként jár el.

Vásárlás előtt minden esetben kérjen márkakereskedőjétől, -szervizétől részletes tájékoztatást, tanácsot és árajánlatot! A hirdetés  tartalma nem vásárlásra való felhívás és nem ajánlattétel! Az itt szereplő információk nem teljes körűek, a képek csupán illusztrációk. A feltüntetett árak - kötelező érvénnyel nem bíró - javasolt bruttó kiskereskedelmi árak, amelyek nem tartalmazzák a szerelési díjakat. A tényleges árakat és díjakat az egyes márkakereskedések és -szervizek önállóan határozzák meg, a javasolt ártól eltérhetnek. A feltüntetett adatok a 2023. szeptember 1. és 2024. március 1. közötti időszakra vonatkoznak. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a hirdetésben foglaltakat (beleértve például a meghosszabbítást, az árváltoztatást) előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk.

 

 

  

 

Vissza az áttekintéshez