Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Kodiaq

Tágasabb, hatékonyabb és fenntarthatóbb, mint valaha.

Egyedülálló fényjelzés: a Kodiaq első LED-mátrix fényszórókkal és horizontális fénycsíkkal ellátott első hűtőráccsal.

Erőteljes megjelenés a 20 colos könnyűfém keréktárcsáknak, a jellegzetes kialakítású motorháztetőnek köszönhetően.

Magasan fejlett vezetőtámogató rendszerekre, modern technológiára és számos kényelmi funkcióra számíthat.

857 literes csomagtér áll rendelkezésre.

Minden nagyon egyszerű a hangvezérlésnek, a multifunkciós kormánykeréknek és az infotainment rendszernek köszönhetően.

Az AGR tanúsítvánnyal rendelkező pneumatikus masszázsülések és a Climatronic 3 zónás légkondicionáló rendszer biztosítja a kényelmet, bárhová is megy.

Minden, amire okostelefonodnak szüksége van: gyors, akár 15 W-os vezeték nélküli töltés, akár két készülék hűtése és akár 45 W-os USB-C portok.

Három üléssorral és rengeteg tárolóhellyel a család, a barátok és minden Ön számára szükséges dolog részére.

Sportos, elegáns kialakítás

A letisztult, elegáns vonalak, valamint a markáns fényhatás, a fekete részletek és az akár 20 colos kerekek kombinációja a Kodiaq modellt egy masszív, dinamikus és stílusos járművé teszi, időtlen dizájnnal.

Tágas és modern belső tér

A Kodiaq bőséges helyet kínál akár hét személynek, a legmodernebb technológiát, számtalan csatlakozási lehetőséget és számos innovatív megoldást. Egyetlen utas kívánsága sem marad teljesítetlenül.

A kényelem új dimenziója

A bőséges helykínálat mellett a Kodiaq számos olyan kényelmi funkciót kínál, amelyek minden utazás során örömet szereznek Önnek. A masszázsülések és a háromzónás légkondicionáló rendszer gondoskodik arról, hogy mindig kipihenten érjen célba.

Az Ön biztonságáért

Az időtlen dizájn és a kényelem kétségtelenül fantasztikus tulajdonságok, de az utakon a legfontosabb dolog az Ön és a járműben utazók biztonsága. Akár kilenc légzsák, számos fejlett vezetőtámogató rendszer és a " Segélyhívó" rendszer teszi a Kodiaq modellt minden helyzetben biztonságos járművé.

A legmodernebb technológia egy gombnyomással

Ha új járműről van szó, nem kell visszafognia magát: A Kodiaq a legújabb technológiákkal van felszerelve, amelyek nagyszerű társsá teszik az úton és még a kihívásokkal teli terepviszonyok között is.

Ismerje meg közelebbről az új Kodiaq modellünket!

Használja az alábbi interaktív felületünket!

Simply Clever-Technológia

A Travel Assist átveszi a jármű irányításának egy részét, hogy megkönnyítse az Ön számára a vezetést és a forgalom figyelemmel kísérését.
Első osztályú asszisztensrendszerek a minden szempontból biztonságos utazásért.
Az iparágvezető LED-es világítás jobb teljesítményt nyújt, kevesebb energiát fogyaszt és új biztonsági funkciókkal rendelkezik.
Nem kell többé aggódnia a parkolás miatt - a Park Assistnak köszönhetően járműve a legszűkebb helyeken is elfér.

Utazás közben is mindig online

Tapasztalja meg a kényelem, a biztonság és a szórakozás új szintjét csatlakozási szolgáltatásainkkal. Csatlakoztassa Škoda Kodiaq modelljét az internethez és okostelefonjához, és élvezze a valós idejű közlekedési információkat, a közelgő szervizintervallumokról szóló emlékeztetőket, vagy kérjen segítséget vészhelyzetben.

Méretek

A Škoda Kodiaq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5 - 8,2 l/100 km, CO2 kibocsátás: 118 - 215 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.