Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

Szoftverfrissítés

ENYAQ iV modellhez.

 

A új ME3 szoftververzió az infotainment rendszer funkcióinak, kezelőszerveinek és kialakításának frissítéseit tartalmazza. A továbbfejlesztett akkumulátorkezelés növelheti az autó hatótávolságát és növelheti a töltési hatékonyságot, ami rövidebb töltési időt jelent. Ez a frissítés a ŠKODA Connect online szolgáltatások kibővített körét is magába foglalja.

 

 

Mi a teendője?

1. Várja meg, amíg felveszi Önnel a kapcsolatot a helyi ŠKODA márkakereskedése.

2. Egyeztessenek egy Önnek megfelelő időpontot.

3. Adja át az autót szerviztanácsadójának, hogy elvégezhessék a szoftverfrissítést.

4. Az összes többi frissítés ezentúl az online rendszerfrissítési szolgáltatáson keresztül futni fog. Ez azt jelenti, hogy a jövőben nem kell felkeresnie a szervizközpontot a frissítésekért.