Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Nyílt végű pénzügyi lízing

o

TÁJÉKOZTATÓ

A leendő Škoda ügyfelek minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében a Porsche Pénzügyi Csoport felvette kínálatába a nyílt végű pénzügyi lízing konstrukciót. 

FELTÉTELEK

Ezt a finanszírozási formát társas vállalkozások, egyéb gazdálkodó szervezetek, vagy egyéni vállalkozók vehetik igénybe, olyanok, akik érvényes magyarországi vállalkozói igazolvánnyal rendelkeznek. A konstrukció keretében a Porsche Finance az Ön megbízásából megvásárolja a konfigurátorban összeállított gépjárművet a kiválasztott márkakereskedőtől, majd kiállítja a számlát az első lízingdíjról, és Ön már be is ülhet új Škodájába. 

SIMPLY CLEVER ELŐNYÖK

  • Ha nem szívesen válna meg cégautójától, akkor a futamidő végén könnyen az autó tulajdonosává válhat. Élhet vételi jogával, és a futamidő végén a maradványérték megfizetésével megvásárolhatja Škodáját.
  • A lízingdíjak általános forgalmi adója az esetek nagy többségében visszaigényelhető, így az ÁFA után nem kell kamatot fizetni.
  • A kamatszámítás alapja az autó nettó ára, így a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint a hasonló ütemezésű zárt végű lízing esetében.
  • Az ÁFA részletekben kerül megfizetésre, így kisebb befektetéssel is hozzájuthat cégautójához.
  • A futamidő kezdetekor mindössze a tulajdonszerzési illeték negyedét kell megfizetni.