Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Szerzői jog

Operating company / Responsible for content

Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.
Škoda Generálimportőr
Fáy u. 27.
1139 Budapest

Tel.: +36 1 4515 160

prsajto(kwfat)porsche(kwfdot)hu

Észrevételével, kérdéseivel kérjük forduljon vevőszolgálatunkhoz az alábbi email címen:

eszrevetel(kwfat)porsche(kwfdot)hu

Minden itt bemutatott kép, szöveg, ár és egyéb információ megfelel a weboldal elkészítésének időpontjában aktuális Škoda értékesítési programnak, és informatív jelleggel bír. Későbbi változtatások joga fenntartva. Tévedésekért nem vállal felelősséget a Škoda. A konstrukcióban, felszereltségben, szállítási terjedelemben és a színárnyalatban előforduló változások joga fenntartva. Minden megadott ár kizárólag informatív jellegű, mely tartalmazza az általános forgalmi adót is. 

A program valamennyi részével együtt (adatok, képek) szerzői jogvédelem alatt áll. A szerzői jogvédelem törvényének szűk határain kívül történő mindenféle engedély nélküli alkalmazás tilos és büntetendő. Ez különösen érvényes a sokszorosításra, fordításra, mikrofilmezésre és elektronikus rendszerekben történő feldolgozásra. 

A képek felhasználása csak személyes célra megengedett. A Škoda számos bejegyzett márkanév (áruvédjegy) tulajdonosa. Különösen védettek a márkanév és modell elnevezések, az egyes motorizáltságokra illetve technikai paraméterekre vonatkozó nevek és márkajelzések. Ezek pontos meghatározásáról kérjük érdeklődjön cégünknél. 

Az oldalon található összes információ bármilyen célra történő felhasználása a Škoda ill. a Porsche Hungaria előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehetséges.  

Website produced by

Internet-Agentur Salzburg Logo
Vivid Planet Software GmbH
Internet-Agentur Salzburg
Hopfgartenstraße 10
A-5302 Henndorf a. Wallersee

http://www.vivid-planet.com