Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Lenyűgöző technológia

Nagy motorválaszték

A Škoda Superb hatékony négyhengeres dízel- és benzinmotorokat kínál különböző teljesítményszinteken, minden esetben DSG automata sebességváltóval, elsőkerék- vagy összkerékhajtással és a legújabb károsanyag-kibocsátási normáknak megfelelően. Két tisztán benzinmotor, két hibrid változat és két dízelmotor közül választhat.

Lenyűgöző technológia

Erőteljes és gazdaságos motorok

A Superb továbbra is elérhető benzin- és dízelmotorral egyaránt, ahol ezen belsőégésű motorok legerősebb változatai mindig összkerékhajtással vannak felszerelve. Az elektronikusan vezérelt többtárcsás tengelykapcsolóval ellátott összkerékhajtás a legkisebb váltásokat is ezredmásodpercek alatt kezeli a kerekek alatt. Ez javítja a vezetési viselkedést és nagyobb biztonságot nyújt.

Lenyűgöző technológia

DSG automata sebességváltó

Az automatizált sebességváltás elengedhetetlen a könnyű kezelhetőséghez. A 7 fokozatú DSG duplakuplungos automata sebességváltó minden motorban használatos, kivéve a plug-in hibrid hajtást, amely a 6 fokozatú DSG-t használja. Ez lehetővé teszi a gyors és zökkenőmentes sebességváltást, miközben alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít.

Lenyűgöző technológia

Adaptív lengéscsillapítás-szabályzás (DCC Plus)

A Superb Selection felszereltségi szinthez opcionálisan elérhető az Adaptív lengéscsillapítás-szabályzás (DCC Plus) új generációja, ami minden esetben vezetői profilválasztással együtt érkezik. L&K felszereltségi szinten a szériafelszereltség részét képezi a DCC Plus rendszer. A DCC Plus lehetővé teszi, hogy a jármű vezetési viselkedését az Ön személyes preferenciáihoz igazítsa: a sporttól a kényelemig - a felfüggesztés beállítása teljesen az Ön ízlése szerint. Az új generáció gyorsabb lengéscsillapító-szabályozást és szélesebb körű csillapítási karakterisztikát kínál, ami jobb menetdinamikát és nagyobb kényelmet eredményez.

Lenyűgöző technológia

Progresszív kormányzás

A progresszív kormányzás egyesíti a jármű dinamikus irányítását - a kormánykerék folyamatos elforgatása nélkül - a könnyebb manőverezéssel (városi forgalomban vagy parkoláskor), a kormánykerék nagyobb dőlésszögével.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra