Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

A dinamikus kialakítás és a fejlett technológia magára vonzza a tekinteteket.

A Kamiq LED-mátrix fényszórói funkcionális és esztétikai élményt kínálnak.

Az aero burkolatok kisebb légellenállást biztosítanak, és tökéletesen illeszkednek a városi SUV erőteljes megjelenéséhez.

A hátsó LED lámpák szemet gyönyörködtetőek kanyarodás közben, és a biztonság terén is előnyt jelentenek.

A nagyfokú kényelem és a számos csatlakozási lehetőség biztosítja, hogy minden utazást új élményként élvezhessen.

A kétzónás légkondicionáló, a fűtött kormánykerék és a fűtött ülések időjárástól függetlenül kellemes vezetési élményt biztosítanak.

Válasszon egyet az öt digitális műszerfal kialakítás közül, és könnyedén alakítsa azt az aktuális igényeihez.

A számos Simply Clever funkciónak köszönhetően minden utazás végén nehéz megválni a Kamiqtól.

A Škoda Kamiq mellett szóló érvek

Mindig egy lépéssel előrébb

A városi SUV a Škoda jellegzetes dizájnjával, dinamikus formáival és élénk vonalaival ötvözi az SUV nyújtotta előnyöket. Tökéletes mindazok számára, akik maguk teremtik meg a trendeket, ahelyett, hogy csak követnék őket.

Kellően magabiztos

Az erő és a bátorság belülről fakad - akárcsak a Kamiq esetében is. Egyesíti a belső tér érzelemgazdag kialakítását a külső megjelenéssel. Az ergonomikus belső kialakításhoz kizárólag kiváló minőségű anyagok kerültek felhasználásra.

Egy biztonságos hely

A Škodára jellemző módon a Kamiq esetében is a biztonság a legfontosabb: Kilenc légzsák, köztük egy térdlégzsák, és számos vezetői asszisztens rendszer gondoskodik arról, hogy mindig biztonságban légy az úton.

Első osztályú tervezés

A Kamiq az innovatív MQB platformra épülve került kialakításra. A korszerű formatervezés találkozik a legmodernebb hajtásrendszerekkel és az általában csak a nagyobb modellekben megtalálható asszisztensrendszerek széles választékával.

Ismerd meg közelebbről a megújult Kamiq modellünket!

Használd az alábbi interaktív felületünket hogy megismerhesd a megújult részleteket!

Asszisztens rendszerek

A Travel Assist megkönnyíti a vezetést és növeli a vezetési kényelmet.
A parkolás még sosem volt ilyen egyszerű
Innovatív segédrendszerek a biztonságos vezetés érdekében.
A LED fényszórók nagyobb biztonságot és teljesítményt nyújtanak.

Folyamatosan online, még útközben is

Tapasztald meg a kényelem, a biztonság és a szórakozás új szintjét csatlakozási szolgáltatásainkkal. Csatlakoztasd az autód az internethez és okostelefonodhoz, és élvezd a valós idejű közlekedési információkat, a közelgő szervizintervallumokról szóló emlékeztetőket, vagy kérj segítséget vészhelyzetben.

BETEKINTÉS A SZERVIZ ÉS TARTOZÉKOK VILÁGÁBA

Új Škoda modelljének átvétele után is gondoskodunk a felhőtlen autózásról.

 

Szeretnéd jobban megismerni modelljeinket?

Regisztrálj és márkakereskedőnk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Biztonság kompromisszumok nélkül

A Škoda Kamiq a legmagasabb, 5 csillagos minősítést kapta az Euro NCAP töréstesztjén.

A Škoda Kamiq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7-7,4 l/100km, CO2 kibocsátása: 105-166 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.