Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Modell áttekintés

Karoq

Karoq Sportline

Karoq Sportline

 

Ismert és elismert formavilág. Éld át másképp a hét minden napját, indulj útra a megújult Škoda Karoq modellel!

Átdolgozott, kifejező orr-rész, határozott kiállás és dinamikus arányok egy kompakt csomagban. Azonnal látható, hogy az új Škoda Karoq készen áll arra, hogy kitűnjön a megszokott környezetből

Külső

Megújult dizájn

A karakteres és értékálló formavilág.

A praktikum eddig se volt kérdés.

Nagy terek Škoda Simply Clever megoldásokkal fűszerezve.

Cseh kristálydizájn

A cseh kristály ihlette elegáns vonalakkal kidolgozott részletek.

Részlet a részletekben.

Megannyi apró részlet teszi még attraktívabbá a megújult Karoq modellünket, köztük a kivetített köszöntő logó is.

Belső

Kifinomult dizájn

Első pillantásra is ígéretes komfortérzetet biztosít.

Digitális műszerfal

Szabd teljesen egyedire a műszerfal kinézetét. Sok információt szeretnél látni, vagy csak a legszükségesebbeket? Csakis rajtad múlik.

Kiterjesztett kényelem

Elegendő tér és komfort, még a hátul ülőknek is.

Azt pakolok bele amit csak akaroq.

A megújult Karoq csomagtartója 521 literes kapacitással várja a mindennapok kihívásait.

Asszisztens rendszerek

Park Assist

A rendszer automatikusan választ egy megfelelő parkolóhelyet a párhuzamosan vagy merőlegesen parkoló járművek között. A parkolási manőver nehezebb részéhez egyszerűen aktiválja a Park Assist funkciót, amely átveszi az irányítást a kormánykerék felett.

Közlekedési torlódás asszisztens

Ez a funkció arra szolgál, hogy segítse a közlekedést forgalmi dugókban. A motor, a fékek és a kormány irányításával úgy indítja el, fékezi le vagy kanyarodik az autóval, hogy lemásolja a környező járművek mozgását (legfeljebb 60 km/h sebességig). Ha legfeljebb 30 km/h sebesség mellett nem észlel sávokat, vagy legfeljebb 60 km/h sebesség mellett csak egy sávot (vonalat) észlel, a követő mód funkció leköveti az Ön előtt haladó jármű pályáját, amíg a sávjelzések újra rendelkezésre nem állnak.

Manouver Assist

A parkolóradar érzékelőit használó rendszer védelmet nyújt az autótól vezetési távolságon belüli akadályoktól (legfeljebb 8 km/h sebességnél). Ha akadályt észlel, akkor -az akadály távolsága és az autó sebessége alapján - a rendszer aktiválja a vészféket.

Prediktív Tempomat

A pACC egy radarkészülék, a közlekedési táblák felismerésére képes kamera, a GPS-technológia és az útvonaltérkép részletes információinak felhasználásával képes megjósolni a következő 1-2 kilométerre vonatkozó vezetési körülményeket. Ennek eredményeképpen a rendszer szükség esetén - jellemzően kanyarodás vagy körforgalom előtt, illetve csökkentett sebességkorlátozású területre való behajtáskor - automatikusan beállítja az utazósebességet. A rendszer növeli a vezető kényelmét és biztonságát, miközben csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást.

Felszereltség

Szériafelszereltség:
 • FRONT ASSIST - Környezetfigyelő rendszer
 • "KESSY FULL"
 • "LIGHT & RAIN ASSIST"
 • 8 hangszórós kivitel
 • Könnyűfém keréktárcsák "Procyon" (18")
 • Elektromosan behajtható, állítható, fűthető külső tükrök
 • Elektromos rögzítőfék, "Auto-Hold" funkcióval
 • Fekete dizájn csomag
 • Fűthető első ülések
 • Fűthető ablakmosó fúvókák
 • Gerinctámasz az első ülésekben
 • Klímaberendezés "Climatronic" automatikus
 • LED Mátrix fényszóró & Világítás csomag
 • LED hátsó lámpa (TOP LED)
 • Légzsákok (7 db)
 • Multifunkciós bőr kormánykerék (fűthető)
 • Parkolóradar hátul
 • Rádió "Bolero" - MP3 lejátszással
 • Sebességszabályzó (Tempomat)
 • Sunset árnyékolás
 • Telefonkihangosító rendszer (Bluetooth)
 • Vészhívás funkció (E-Call)

Megújult Karoq

Megújult Karoq

Megújult Karoq

Megújult Karoq

Megújult Karoq

Megújult Karoq

Megújult Karoq

Megújult Karoq

Karoq katalógus
pdf (25 MB)
Karoq műszaki adatok
jpg (3,0 MB)

Szeretné jobban megismerni modelljeinket?

Regisztráljon és márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A Škoda Karoq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,0 - 9,8 l/100km, CO2 kibocsátása:  104 - 223g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

A képek illusztrációk.

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.