Modellek

Jégkorong

A ŠKODA és az IIHF

A ŠKODA Auto és a jégkorong közös történelme egészen 1992-ig nyúlik vissza, azóta a nemzetközi ŠKODA a sportág egyik fő támogatója, valamint a jégkorong világbajnokságok hivatalos autóinak szállítója. Az idén 25. évébe lépett kooperáció Guinness rekordnak számít, nincs még egy olyan márka, amely ilyen hosszú ideje folyamatosan fő támogatója lenne egy sportág bajnokságainak

A ŠKODA és a magyar jégkorong

Büszkék vagyunk arra, hogy a ŠKODA Magyarország hosszú évek óta támogatja a felnőtt magyar válogatott férfi és női csapatát is. Hazánkban az elmúlt 10 évben megduplázódott az igazolt játékosok száma. Az egyre nagyobb magyar eredményeket sikerként könyvelheti el a sportág utánpótlás-nevelése. A ŠKODA Magyarország ezért szeretne minden segítséget megadni ahhoz, hogy töretlenül folytathassák munkájukat, és válogatottjaink a legjobb csapatok között szerepeljenek.

Gyere hokizni program

2016-ban elindítottuk a Gyerehokizni.hu programot, ami a ŠKODA Magyarország és a Magyar Jégkorong Szövetség közös, utánpótlás toborzásért felelős platformja.

A program célja segítséget nyújtani a magyar utánpótlás-nevelésnek és a kezdő jégkorongozóknak egyaránt. A ŠKODA Kereskedésekkel összefogva támogatjuk a helyi klubokat, a csapatok tornáit, valamint segítséget nyújtunk a szülőknek a szükséges felszerelések összegyűjtésétől, a bírói kézjelek magyarázatán át, egészen a sportpszichológiai előadásokig.

Világhírű hoki szurkolók

A magyar jégkorong szurkolók világhírűek. Az A csoportos világbajnokságon mutatott buzdításuk a nagy hokinemzetek sajtóját is bejárta. Ők azok, akik bárhová elmennek a válogatott után és egy elveszített mérkőzés után is teli torokból éneklik a Himnuszt a csapatnak. A szurkolók elhagyhatatlan társai a csapatoknak, de a magyar jégkorong-válogatott esetében még az átlagosnál is szorosabb a kapcsolat. Ezt a kötődést, a Himnusz közös éneklését rögzítettük, hogy a videóval a legkisebb hokisokat motiváljuk, a legnehezebb napjaikon.

Közelgő események

Divízió 1/A világbajnokság

A 2018. április 22. és 28. között a Papp László Budapest Sportarénában sorra kerülő tornán a feljutó Nagy-Britannia, a világelitből frissen kiesett Olaszország és Szlovénia, valamint az idei, kijevi vb-s riválisok közül Lengyelország és Kazahsztán lesz a magyar együttes ellenfele. Az első két helyezett feljut a legjobbak közé.

Időpont: 2018. április 22-28.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés