Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Rally

o

Negyedik éve letaszíthatatlan a Škoda a Rally Világbajnokság trónjáról

2015 óta zsinórban negyedszer hozza el a Škoda csapata és a Fabia R5 a FIA Rally Világbajnokság WRC 2 kategóriájának bajnoki címét. Sőt, idén a Škoda Motorsport versenyzői állhattak a dobogó mindhárom fokán. De nem csak a világbajnokság futamait dominálták a Škoda Fabia R5 pilóták: 60 országban álltak rajthoz nemzeti és nemzetközi bajnokságokban és nem kevesebb, mint 598 győzelemmel fejezték be a szezont, ezzel pedig az idei messze a legsikeresebb éve autósport történelmünknek.

World Rally Championship 2018

2018-ban hatodik alkalommal csaphattak össze a világ legjobb versenyzői WRC 2 kategóriában. A csoport akkor alakult, amikor 2013-ban bemutatták a versenyautók R osztályát. Jelenleg a bajnokságban R4, R5 és Super 2000 szabványoknak megfelelő autók indulhatnak. A mezőny idén 13 futam alkalmával mérte össze erejét összesen 4339 kilométeren.