Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Modell áttekintés

Octavia

Fedezzen fel még több látnivalót az új, kristályos kialakítású LED-Mátrix fényszórókkal.

Az elegáns ívek, az akár 19 colos kerekek és a markáns tornádóvonal hangsúlyozzák a dinamikus megjelenést.

Az Octavia rendkívüli formatervével, széles körű felszereltségével és kényelmes részleteivel ragadja meg a tekintetet.

Az új LED-es hátsó lámpák animált irányjelzőkkel egyedi, időtlen megjelenést kölcsönöznek a járműnek.

Egyedi anyagok és részletek egészítik ki a virtuális műszerfalat, a 13 colos képernyőt és a head-up kijelzőt.

Maximális kényelem az opcionális AGR tanúsítvánnyal rendelkező, fűthető és szellőztethető Ergo komfort üléseknek köszönhetően, masszázsfunkcióval.

A hátsó ülések utasai bőséges helyet, számos praktikus részletet és különféle csatlakozási lehetőségeket élvezhetnek.

A nagyméretű, 600 literes csomagtér térfogatának köszönhetően minden elfér, amire utazásai során szüksége van.

Elegáns és modern dizájn

Az Octavia új, érzelemgazdag dizájnnal kelt mély benyomást: a markáns vonalak, a kristályos LED-es fényszórók és hátsó lámpák, valamint az elegáns sziluett modern és dinamikus megjelenést kölcsönöz a járműnek.

A funkcionalitás találkozik a dizájnnal

Az Octavia nemcsak összetéveszthetetlen formatervéről, hanem funkcionalitásáról is ismert. Akár a családdal túrázik, akár üzleti úton van: a kiváló minőségű anyagok, a nagy csomagtér, a széles körű csatlakozási lehetőségek és a modern technológia a maximális kényelmet a praktikus dizájnnal ötvözi.

Maximális kényelem minden utazás során

Helyezze magát kényelembe a fűthető és légkondicionált, masszázsfunkcióval ellátott ülésekben, hallgassa kedvenc dalait egyedülálló hangminőségben a prémium kategóriás CANTON hangrendszernek köszönhetően, és élvezze az utazást.

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra

A legmodernebb vezetőtámogató rendszerek és a tökéletesített futómű gondoskodik a biztonságos utazásról. Ha mégis bekövetkezne egy ütközés, akár 10 légzsák, a többszörös ütközésfék és a proaktív utasvédelem, valamint a robusztus karosszéria és a nagyméretű gyűrődési zónák minden utast megvédenek.

Innovatív technológia

Az Octavia nemcsak hihetetlenül funkcionális, tágas és kényelmes, hanem olyan innovatív technológiával is fel van szerelve, amely új szintre emeli a vezetési élményt.

Park Assist

Félsz a parkolástól? De nem egy Škodában ülve! A Park Assist automatikusan beparkol helyetted, a Manouver Assist pedig arra is figyel, hogy eközben még figyelmetlenségből se menj neki valaminek. És azt mondtuk már, hogy akár ki is áll veled egy szűk helyről?

Adaptív Tempomat

A hűtőrácsba épített radarberendezés segítségével a 210 km/h sebességig aktív asszisztens rendszer - az alap tempomaton felül - megtartja a biztonságos távolságot az előttünk haladó járműtől.

Holttér-figyelő rendszer

A sávváltás nem veszélytelen dolog. Ezért az új Octavia modell minden eddiginél fejlettebb rendszert kínál, amely akár 70 méteres távolságban is érzékeli a veszélyt, és a tükörházba épített visszajelzővel figyelmeztet arra.

Ismerje meg közelebbről a megújult Octavia modellünket!

Használja az alábbi interaktív felületünket hogy megismerhesse az új részleteket!

Műszaki adatok

Részletek

Head-up Display

Az új vetített kijelző növeli a biztonságot és a kényelmet, a vezető tisztán látása érdekében. A legfontosabb információkat, mint például a sebességet és a navigációt közvetlenül a szélvédőre vetíti, mely hetővé teszi számukra az információk elolvasását vezetés közben.

Digitális műszerfal

A 10,25" méretű digitális műszerfal öt megjelenési elrendezést kínál, mely megjeleníti többek között a jármű- és vezetési adatokat, navigációs információkat, rádióadókat és az aktív asszisztens rendszereket.

Shift-by-wire váltó

Az új Shift-by-wire rendszerrel immár nem kapcsolódik mechanikailag a fokozatválasztó kar a DSG váltóhoz. Helyét egy impozáns kapcsoló veszi át, amellyel az elektronika a hátramenetet (R), az üres fokozatot (N), a parkoló állást (P), és a kétféle menetmódot (D/S) kapcsolja nekünk.

Adaptív tempomat

Az adaptív tempomat (ACC) biztonságos távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől a kiválasztott sebességen. A motor és a fékek irányításával szükség szerint automatikusan gyorsítja vagy lassítja a járművet.

Škoda Octavia

Škoda Octavia

Škoda Octavia Combi

Škoda Octavia Combi

Škoda Octavia Combi

Škoda Octavia

Škoda Octavia Combi

Škoda Octavia Combi

Škoda Octavia Combi

A Škoda Octavia modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,3-5,7 l/100km, CO2 kibocsátása: 113-130 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.