Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Superb Combi Egyszerű parkolás

Park Assist

Az új, intelligens Park Assist képes automatikusan beparkolni a Superb Combi-t a parkolóhelyekre a menetirány szerinti és a keresztirányú parkolóhelyeken. A kormányzás mellett most már a jármű sebességét is szabályozza, és automatikusan megáll, ha a rendszer akadályt észlel.

Škoda Superb Combi Egyszerű parkolás

Betanított parkolás

A betanított parkolás funkció automatikus parkolási manővert kínál egy parkolóhelyre egy megszokott környezetben, pl. otthon. A jármű automatikusan irányítja a kormányzást, a fékeket és a haladási irányt (előre vagy hátra), miközben folyamatosan figyeli a környezetet, felismeri az akadályokat és a gyalogosokat, és megakadályozza az ezekkel való ütközést. Az aszisztens segítségével a jármű nagyobb távolságra (akár 50 méterre) is be tud parkolni egy ismert környezetben lévő parkolóhelyre.

Škoda Superb Combi Egyszerű parkolás

Parkolóérzékelők Manouver Assist rendszerrel

A rendszer a parkolási manőver során figyelmeztet az akadályokkal való ütközés veszélyére. Ehhez az érzékelők adatait, a vezetési paramétereket és a kormánykerék elfordulási szögét használja. Az olyan parkolási helyzetek elkerülése érdekében, amelyekben Ön túl későn reagál a távolságjelzésekre, a Superb Manouver Assist a jármű megállításával megakadályozhatja az ütközést.

Škoda Superb Combi Egyszerű parkolás

Trailer Assist

Új lakókocsit vagy utánfutót szeretne vásárolni, de a tolatás rémálom? A Trailer Assist átveszi az irányítást, amikor lassan tolat lakókocsival vagy utánfutóval. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy hol akar tolatni, mikor akar elindulni és mikor akar megállni. Gyerekjáték.

Škoda Superb Combi Egyszerű parkolás

Tolatókamera

A hátrameneti fokozat bekapcsolásával aktiválódik a tolatókamera hátul, és a kép megjelenik az infotainment rendszer kijelzőjén. A képre helyezett dinamikus vezetési vonalak mutatják, hogy a jármű merre haladna a kormánykerék aktuális állásával, vagy jelzik, ha a kormánykereket el kell fordítani.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra