Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

A kiválóság védjegye

A "Laurin & Klement" felirat az egyik olyan exkluzív jellemző, amely megkülönbözteti a járművet a többi felszereltségi szinttől. Az elegáns Laurin & Klement logó jelzi, hogy ez egy gazdagon felszerelt és minden tekintetben figyelemre méltó autó.

A kis részletek határozzák meg

A L&K logó mellett a Superb Combi Laurin & Klement másik felismerhető ismertetőjegye a lökhárítón található díszléc, amely egyedi, sötét matt krómszínű kivitelben készült. A jármű elegáns megjelenéséhez az oldalsó ablakok krómozott keretei is hozzájárulnak.

Egyedülálló fényjelzés

Ne féljen kiemelkedni. A széria LED mátrix fényszórók és LED hátsó lámpák animált irányjelzőkkel és Coming/Leaving Home funkcióval gondoskodnak arról, hogy ne tűnjön el egyszerűen a forgalomban. Sötétedés után is minden utazás felejthetetlen élménnyé válik.

Kerekek a rivaldafényben

A jármű vonzó megjelenését az exkluzív Laurin & Klement dizájnú kerekek hangsúlyozzák. Válasszon a széria 18 colos Belatrix keréktárcsák vagy az opcionális 19 colos Veritate keréktárcsák közül.

Tökéletes kapcsolat az autóval...

a L&K logóval ellátott fűtött bőr kormánykeréknek köszönhetően. A head-up kijelzővel, a 10"-os virtuális műszerfallal és a 13"-os infotainment rendszerrel mindig kéznél van minden fontos információ. A Superb Laurin & Klement minden utasát kiváló minőségű anyagok és számos kényelmi funkció veszi körül, amelyekkel az új kalandok keresése közben az utazás igazán élvezetes lesz.

Személyre szabott luxus, amely igazodik az Ön stílusához

Testre szabhatja a Superb Laurin & Klement belső terét, hogy az pontosan megfeleljen az Ön személyiségének. Két különleges dizájnválaszték közül választhat: Suite Black fekete bőrkárpittal és Suite Cognac konyakszínű bőrrel. Mindkét változat ergonomikus, fűtött és szellőztetett első ülésekkel rendelkezik, masszázsfunkcióval és a fejtámlán elhelyezett Laurin & Klement logóval. A Smart Comfort Entry funkció a be- és kiszállást is megkönnyíti.

Örömünkre szolgál, hogy Ön ennyire igényes.

A Superb Laurin & Klement modellel nem csak exkluzív dizájnelemeket élvezhet. Olyan alapfelszereltségek sokasága is rendelkezésre áll, mint a KESSY rendszer riasztóval, a CANTON hangrendszer, az elektromos csomagtérajtó virtuális pedállal, az Adaptív lengéscsillapítás-szabályzás (DCC Plus) és a változó áttételű kormányzás.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra