Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

VisionC

o

Elegancia, dinamika és stílus felsőfokon - VisionC

j fejezethez érkezett a Škoda dinamikus modell- és dizájnoffenzívája. Ötajtós kupéként a Škoda VisionC egyszerre képvisel újszerű és expresszív, illetve dinamikus és elegáns formai nyelvezetet. Formája a három esztendeje bevezetett dizájnvonal jól érzékelhető továbbfejlesztése, ahol elegáns vonalak emelik ki még jobban az autó izgalmas arányait.

Egészen különleges hatást kelt a lágy, könnyed kontúrokkal határolt homorú és domború felületek, valamint az erősebb, precízen meghúzott élek sajátos játéka. Az egyes felületek és arányaik letisztult elrendezéssel, illetve karakteres fény-árnyék hatásokkal és határozottan meghúzott élekkel keltenek mély benyomást. A Škoda VisionC meggyőzően érzékelteti a Škoda márka érzelmi karizmáját és erejét.

Utastér - tökéletes elegancia és kényelem

A kupékat idéző körvonalai ellenére az autó igen tágas utasteret kínál. Minden műszer és kezelőelem a legfrissebb ergonómiai követelményeknek megfelelően készült és pontosan a megfelelő helyen található. Az infotainment-rendszer adatfeldolgozó funkcióival és az összes szükséges adatot nagyméretű képernyőkön megjelenítve a vezető és az utasok számára egyértelműen mércéül szolgálhat.

Közvetlenül a vezető előtt teljes egészében programozható kombinált műszeregység található, nagyméretű háromdimenziós kijelzővel. A műszerfal tekintetet vonzó középső része érintésérzékeny multimédiás képernyő, amely a műszerfaltól ízlésesen elkülönülve mintha csak lebegne a beltérben.

Mindegyik hátsó utas kihajtható multimédiás képernyővel rendelkezik, a középkonzol kartámaszának hátsó részébe épített képernyő pedig a jármű pillanatnyi üzemállapotáról szolgál alapvető információkkal. Az üléstámlákban egyénileg állítható légbefúvó nyílások találhatók, a fejtámlák igény szerint egyszerűen felemelhetők, s mindkét hátsó ajtón olvasólámpák állnak rendelkezésre.

Dinamikusan elegáns kupé

A kupékat idéző tanulmány magabiztos és dinamikus megjelenésű. A lehető legkedvezőbb aerodinamikai tulajdonságok meghatározó fontosságúak voltak a Škoda mérnökei számára, akik a külső ajtókilincseket nem láthatóan alakították ki. A VisionC formavilága, műszaki megoldásai, térkínálata, funkcionalitása és érzelmekben gazdag kupé stílusa összességében mély benyomást keltő együttest alkot. Valójában ez a Škoda VisionC - kifejező, dinamikus, intenzív érzelmeket ébreszt és környezetkímélő.