Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Fabia R5 Combi

o

Fabia R5 Combi

A Škoda formatervezői különleges kombiként alkották újra a Fabia R5 versenyautót, az eredmény pedig a Škoda Fabia R5 Combi dizájnmodell.

A zöld-fehér-fekete Škoda Fabia R5 Combi 18" peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsákat kapott.

Elején masszív lökhárítója és széles légbeömlő nyílása tanúskodik a Fabia R5 Combi rali-ambícióiról. Széles hűtőrácsa fekete bevonatú, akárcsak a külső visszapillantó tükrök házai. Hangsúlyosan domborodó sárvédők és erőteljes küszöbök kölcsönöznek vérbeli versenyautó-megjelenést a show-modellnek, akárcsak a nagy hátsó szárny és a szintén méretes lökhárító, illetve a kipufogó középre helyezett, széles végcsöve.

A Fabia R5 karosszériája alatt ultramodern 1,6 literes, turbófeltöltésű motor, összkerékhajtás, ötfokozatú szekvenciális sebességváltó és McPherson rugóstagok rejtőznek.