Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Rapid Sport

o

Rapid Sport

A Škoda Rapid SPORT egyszerre igazolja látványosan a Škoda Design tekintélyes potenciálját és a Rapid sorozatban rejlő tág lehetőségeket, amelyek nyomán valóban dinamikával és sportossággal teli autó született. A tanulmánymodell latinvörös és acélszürke metálfényezéssel készült, tekintélyes méretű, 19 col peremátmérőjű kerekekkel.

Elejét légterelője és lökhárítója erőt sugárzó légbeömlő nyílása határozza meg, miközben fellépését tekintélyes méretű sárvédő-szélesítései és robusztus küszöbborításai teszik még határozottabbá.

Hasonlóan sportos hatást kelt méretes lökhárítóval és két integrált kipufogó-végcsővel kiformált hátulja is. A márkára jellemző C-alakzatot formáló hátsó lámpatestek színükben is határozottan elkülönülnek a karosszériától, amelyet alul körbefutó szénszál-erősítésű műanyag szegély zár le. E sportos stílus a Škoda Rapid SPORT utasterében is szerves folytatásra lel, például sportkormánya, Recaro ülései és megvilágított küszöblécei formájában.