Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

KODIAQ

Mert más mint a többi!

Path
Path

Modell áttekintés

KODIAQ

KODIAQ SCOUT

KODIAQ SCOUT

KODIAQ SPORTLINE

KODIAQ SPORTLINE

KODIAQ L&K

KODIAQ L&K

Férfias. Családi. Szép.

Ez a három igény látszólag megvalósíthatatlan együtt. Látszólag!

Hiszen nekünk erre van egy tökéletes, kézzel fogható cáfolatunk: a KODIAQ, ami a legnagyobb SKODA SUV mellett a világ legnagyobb barna medvéjének is a neve.

Erős, akár egy medve

Határozott élek, rosszfiús tekintet, és kristály dizájn. De igazából nem ezek miatt vágysz rá. Hanem azok miatt a pillantások miatt, amik majd az utcán kísérnek egy KODIAQ-ban ülve.

Az egész úton lesz beszédtémátok

Nem kell félned, ha a haverokat viszed haza egy vesztes meccs után. Nem fogtok csendben ülni. A digitális műszerfalról, az akár 9,2 colos központi kijelzőről, vagy a SKODA Connect szolgáltatásokról hosszasan beszélgethettek majd.

A lámpánál állva is izgalmas. Még a mögötted lévőnek is.

A hátsó rész meghatározó eleme a teljesen LED technológiát használó lámpa. A "C" betűt formázó helyzetjelző messziről is felismerhetővé teszi.

Nem kell félned, ha használni akarod

Egy medve ereje a lényéből fakad. Így a KODIAQ utastérének minden eleme is azt sugallja neked, hogy hosszú évekig számíthatsz majd rá. Elegáns, mégis robusztus minden része.

Kívülről is látszik, hogy bent is hatalmas

Oldalról nézve a nagy tengelytáv ad meggyőző megjelenést a KODIAQ-nak. A jó hír, hogy ez azt is garantálja, hogy bent is lenyűgöző lesz a helykínálat.

Minden ott van, ahol számítasz rá.

A dizájn akkor jó, ha nem öncélú. Miért bosszantanánk a találomra elhelyezett kapcsolókkal, a bonyolult menürendszerekkel? A KODIAQ utastere nem csak kényelmes, de mindent ott találsz meg benne, ahol az logikus. 

Suli után átjönnének játszani a gyerekek barátai?

Nem gond. A KODIAQ az első SKODA modell, amely 7 üléssel is rendelhető.

Nem elég 630 liter?

Akkor told előre a hátsó sort 18 centivel. Még mindig kevés? Akkor hajtsd össze az üléseket akár egyenként, hogy minden és mindenki beférjen.

Apu, ott vagyunk már?

Sosem fogod többé ezt a kérdést hallani, hiszen a KODIAQ tablet-tartójával biztonságosan rögzítheted a mai gyerekek "maciját", és a WLAN opióval az internet is elérhető számukra., menet közben is.

Tél elől és nyár hátul. Vagy fordítva!

A KODIAQ háromzónás légkondicionálót kínál, így mindenki kedve szerint állíthatja be a hőmérsékletet.

Még ne szállj ki!

Legyen a kezedben az irányítás. Az elektronikus gyerekzár segítségével te szabhatod meg, hogy mikor szálljanak ki hátulról a gyerekek.

Lehajtható fejtámasz?

Igen! Az alváskényelmi csomag részeként többé nem fog az utazás közben hátul elalvóknak megfájdulni a nyaka. Ha fáznának egy összehajtható takarót is találnak maguknak. 

AREA VIEW

Az Area View kamerarendszer négy kamerát használ, amelyek a jármű körüli területet felügyelik. A valós idejű kép az Infotainment-rendszer képernyőjén jelenik meg, így Ön szinte minden elképzelhető helyzetre gyorsan reagálhat.

VONTATMÁNY ASSZISZTENS

Szívesen használna utánfutót, ám idegenkedik a tolatásos manőverektől? A vontatmány asszisztens a tolatások során átveszi a járműszerelvény irányításának feladatát, Önnek csupán azt kell megadnia, hogy hol és mikor kezdődjön, illetve végződjön a manőver. Szinte gyerekjáték!

KIÁLLÁSI ASSZISZTENS

Ez a kisegítő, a holttérfigyelő rendszer részeként, ugyanazokat a radarokat használva segít a biztonságos tolatásban gyenge látási viszonyok mellett. Még a fékeket is működésbe hozza, ha elkerülhetetlen veszélyt érzékel.

FRONT ASSIST

A Front Assist biztonsági rendszer egy várható ütközés esetén figyelmeztet, és amennyiben az ütközés elkerülhetetlen, aktiválja a vészféket, hogy a baleset minél kisebb következményekkel járjon. 

SIDE ASSIST

Az asszisztens észleli a holttérben levő járműveket és a tükörborítás belső felében lévő kijelzőn keresztül figyelmezteti a vezetőt a potenciális vészhelyzetre. Ehhez a hátsó lökhárító alsó részében elhelyezett két radarérzékelő felügyeli a jármű melletti és mögötti (legfeljebb 70 m-es) teret. Az autó körülötti járművek távolságától és sebességétől függően a rendszer eldönti, hogy optikai úton vagy hangjelzésekkel figyelmeztesse-e a vezetőt egy lehetséges veszélyre.

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

BETEKINTÉS A SZERVIZ ÉS TARTOZÉKOK VILÁGÁBA

Új ŠKODA modelljének átvétele után is gondoskodunk a felhőtlen autózásról.