Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Modell áttekintés

Megújult Kodiaq

Kodiaq Sportline

Kodiaq Sportline

Kodiaq RS

Kodiaq RS

Kodiaq L&K

Kodiaq L&K

Amikor meglátod rögtön felismered, de mégis. Első pillantásra is feltűnik, hogy van benne valami, ami újra izgalmassá varázsolja. Talán az új, teljesen LED technológiát használó fényszórók, vagy a hátsó lámpák? A még karakteresebb hűtőrács?  A finoman megújult utastér? Számos egyedi részlet, amely karakteres egésszé áll össze. És vannak a jól bevált és megszokott dolgok, amik nem változtak: az összkerékhajtás, az akár 7 ülés, mellyel a nagycsaládosok kedvence, a tágas utas- és a hatalmas csomagtér. Mit is tudnánk még mindehhez hozzátenni? Csak még egy jó hírt!

A 245 lóerős Kodiaq RS is visszatért!

Külső

Megújult dizájn

A karakteres, krómhatású hűtőrács könnyen felismerhetővé teszi a megújult Kodiaq-ot. Az újratervezett lökhárító új légbeömlő nyílásokkal rendelkezik az optimalizált légellenállás érdekében. A markáns hátsó kialakítás jellegzetes darabja lett alapfelszereltségként a LED hátsó lámpa. 

Full LED-Matrix fényszórók

Már az alapváltozat is teljesen LED technológiájú fényszórókkal érkezik, melyek felár ellenében intelligens, Full LED-Matrix fényszórókra cserélhetők először a Kodiaq modellhez.

Optimalizált légellenállás

A teljesen új hátsó légterelő nem csupán vonzóvá teszi a hátsó részt, hanem aktívan részt vesz a Kodiaq mögött keletkező légörvények optimalizálásban is.

Új keréktárcsák

A megújult könnyűfém keréktárcsák most először aerodinamikailag optimalizált kivitelben is elérhető 19 és 20 colos méretben.

Belső

Kifinomult dizájn

A megújult műszerfal az új kontrasztos díszítővarrással és dekorbetéttel sokkal elegánsabb megjelenést biztosít a Kodiaq számára.

Digitális műszerfal

Szabd teljesen egyedire a műszerfal kinézetét. Sok információt szeretnél látni, vagy csak a legszükségesebbeket? Csakis rajtad múlik.

Kényelmes, egészséges és szép

A minősített ergonomikus bőrülések a leghosszabb utakon is kényelmesek.

Akár egy medve is elférne benne

A megújult Kodiaq csomagtartója lenyűgöző, 835 literes kapacitással várja a nyaralás kihívását. Használd a csomagtér rendezőt és a hálórendszert, hogy mindig rend legyen hátul.

Asszisztens rendszerek

Park Assist

A rendszer automatikusan választ egy megfelelő parkolóhelyet a párhuzamosan vagy merőlegesen parkoló járművek között. A parkolási manőver nehezebb részéhez egyszerűen aktiválja a Park Assist funkciót, amely átveszi az irányítást a kormánykerék felett.

Közlekedési torlódás asszisztens

Ez a funkció arra szolgál, hogy segítse a közlekedést forgalmi dugókban. A motor, a fékek és a kormány irányításával úgy indítja el, fékezi le vagy kanyarodik az autóval, hogy lemásolja a környező járművek mozgását (legfeljebb 60 km/h sebességig). Ha legfeljebb 30 km/h sebesség mellett nem észlel sávokat, vagy legfeljebb 60 km/h sebesség mellett csak egy sávot (vonalat) észlel, a követő mód funkció leköveti az Ön előtt haladó jármű pályáját, amíg a sávjelzések újra rendelkezésre nem állnak.

Front Assist

A Front Assist rendszer a hűtőrácsba épített radarberendezést használva figyeli az előttünk haladó járművet, és adott esetben kezeli a vészféket is. A rendszer prediktív gyalogosvédelemmel is fel van szerelve, amely hallható és látható jelzéssel, valamint hirtelen enyhe fékezéssel figyelmezteti a vezetőt.

Manouver Assist

A parkolóradar érzékelőit használó rendszer védelmet nyújt az autótól vezetési távolságon belüli akadályoktól (legfeljebb 8 km/h sebességnél). Ha akadályt észlel, akkor -az akadály távolsága és az autó sebessége alapján - a rendszer aktiválja a vészféket.

Prediktív Tempomat

A pACC egy radarkészülék, a közlekedési táblák felismerésére képes kamera, a GPS-technológia és az útvonaltérkép részletes információinak felhasználásával képes megjósolni a következő 1-2 kilométerre vonatkozó vezetési körülményeket. Ennek eredményeképpen a rendszer szükség esetén - jellemzően kanyarodás vagy körforgalom előtt, illetve csökkentett sebességkorlátozású területre való behajtáskor - automatikusan beállítja az utazósebességet. A rendszer növeli a vezető kényelmét és biztonságát, miközben csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást.

Holttér-figyelő rendszer

A hátsó lökhárító radarérzékelőit használó Holttér-figyelő rendszer akár 70 méteres távolságból érzékeli a többi járművet, valamint kerékpárosokat és más, nehezen észrevehető tárgyakat, illetve szemmel tartja az autó mögötti és melletti területeket. A környező járművek távolsága és sebessége alapján dönt arról, hogy figyelmeztesse-e a vezetőt. A hátsó lökhárítóban lévő Holttér- figyelő asszisztens érzékelőinek segítségével a Kiállási asszisztens figyelmezteti a vezetőt a hátsó forgalomra, amikor az kiáll egy sor merőlegesen parkoló jármű közül, vagy ha a helyzet úgy kívánja megállítja az autót.

Megújult Kodiaq

Megújult Kodiaq

Megújult Kodiaq

Megújult Kodiaq

Megújult Kodiaq

Megújult Kodiaq

Megújult Kodiaq

Megújult Kodiaq

Megújult Kodiaq

Kodiaq katalógus
pdf (27 MB)
Kodiaq műszaki adatok
pdf (287 KB)

Szeretné jobban megismerni modelljeinket?

Regisztráljon és márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A Škoda Kodiaq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-12,1 l/100km, CO2 kibocsátása: 118-274 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.