Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Vision X

o

Vision X

KONCEPCIÓ, AMIBEN BENNE VAN AZ X FAKTOR

A Škoda örömmel jelenti be a SUV család legújabb tagját, a VISION X modellt, a városi terepjáró szegmens belépő koncepcióautóját, a legkisebb és legdinamikusabb Škodát. A modellt társaihoz hasonlóan megkülönböztető design, robusztus megjelenés és impozáns formaterv jellemzi, azonban a VISION X-nek van néhány olyan extra specialitása is, ami még álló helyzetben is megemeli az adrenalin-szintünket.

A VISION X modellt a külső dinamizmus és a "Sport-Clever" részletek összhangja jellemzi, amely kiegészül néhány komolyabb speciális játékszerrel is. Tehát amikor azt mondjuk, hogy a modellben meg van az  "X Faktor", akkor nem viccelünk.

Egy pillantást vetve a kocsi belsejébe azonnal feltűnik a Škoda SUV modellekre jellemző tágas belső tér, a pontosan megtervezett vonalak és a kristálytiszta elemek. De a VISION X számos merész újítást is hozott. A legfontosabbak közé tartozik a feszített műszerfalba integrált áttetsző, megvilágított, háromszög alakú, a lökhárító kontúrok által inspirált Škoda motívum, valamint az ülések közötti konzolon megjelenített energia fogyasztás animáció.

A MOZGÁS HÁROM MÓDJA

A három mágikus szám a VISION X számára. Ez az első Škoda, amely több integrált hajtóművel rendelkezik, és összesen három meghajtási lehetőség áll rendelkezésre: egy 1,5 literes G-TEC négyhengeres turbófeltöltéses motor, egy elektromos hátsó tengelyes összkerék-meghajtás, valamint egy CNG (sűrített földgáz) opció, amely 89 g/km értékre csökkenti a CO2 kibocsájtást.

A VISION X a gépkocsi álló helyzetében is további izgalmakat kínál: beépített elektromos meghajtású gördeszka, díjnyertes designnal rendelkező biztonsági bukósisak, valamint beépített kamerával felszerelt drón a mozgás rögzítésére.