Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

VisionD

o

VisionD

A VisionD tanulmány új formai nyelvezetet testesít meg, amelyet a Škoda minden új modellje, valamint egymást követő koncepcióautói esetén- például a már bemutatott MissionL - is használ, illetve továbbfejleszt majd. A legmodernebb stíluselemek mellett a VisionD a legkorszerűbb technikákat vonultatja fel, határozottan precíz és letisztult formavilágával.

A VisionD a Škoda jól bevált formai elemeiből sorakoztat fel jó néhányat, ám immár határozottan a jövő felé mutató módon. A Škoda modellek nagysikerű architektúrája alapjául a hosszú tengelytáv és a karosszéria rövid túlnyúlásai szolgálnak, egyaránt a kiemelkedő belső térkínálat szolgálatában, miközben a dinamikusan feszes tetőívvel közösen abszolút egyéni megjelenést kölcsönöznek az autó számára.

A karosszériához harmonikus formákkal csatlakozó csomagtér-ajtó a Škoda modellek magas fokú és kifinomult funkcionalitására utal. A széleskörű mindennapos használhatóság és az utastér rendkívüli variálhatósága egyaránt a márka klasszikus értékei közé tartozik, amelyeket itt a legmodernebb formában fogalmaztak meg a tervezők. A matt felületű hűtőrács a márka esztétikai értékeit képviseli, finoman kiformált lamellái a hárfa feszes húrjait idézik.

A VisionD újabb jelentős lépés a Škoda jövője felé vezető úton. Formavilága alapvetően dinamikus, miközben provokálás nélkül mozgatja meg szemlélője fantáziáját, s hiteles bepillantást enged a Mladá Boleslavból érkező autók jövőjébe.