Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

VisionD

VisionD

A VisionD tanulmány új formai nyelvezetet testesít meg, amelyet a ŠKODA minden új modellje, valamint egymást követő koncepcióautói esetén- például a már bemutatott MissionL - is használ, illetve továbbfejleszt majd. A legmodernebb stíluselemek mellett a VisionD a legkorszerűbb technikákat vonultatja fel, határozottan precíz és letisztult formavilágával.

A VisionD a ŠKODA jól bevált formai elemeiből sorakoztat fel jó néhányat, ám immár határozottan a jövő felé mutató módon. A ŠKODA modellek nagysikerű architektúrája alapjául a hosszú tengelytáv és a karosszéria rövid túlnyúlásai szolgálnak, egyaránt a kiemelkedő belső térkínálat szolgálatában, miközben a dinamikusan feszes tetőívvel közösen abszolút egyéni megjelenést kölcsönöznek az autó számára.

A karosszériához harmonikus formákkal csatlakozó csomagtér-ajtó a ŠKODA modellek magas fokú és kifinomult funkcionalitására utal. A széleskörű mindennapos használhatóság és az utastér rendkívüli variálhatósága egyaránt a márka klasszikus értékei közé tartozik, amelyeket itt a legmodernebb formában fogalmaztak meg a tervezők. A matt felületű hűtőrács a márka esztétikai értékeit képviseli, finoman kiformált lamellái a hárfa feszes húrjait idézik.

A VisionD újabb jelentős lépés a ŠKODA jövője felé vezető úton. Formavilága alapvetően dinamikus, miközben provokálás nélkül mozgatja meg szemlélője fantáziáját, s hiteles bepillantást enged a Mladá Boleslavból érkező autók jövőjébe.