Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

FUNstar

o

A Škoda tanulóinak élvezetes autója - a Škoda FUNstar pickup

A FUNstar a Škoda Fabia műszaki alapjaira épült, eredeti stílusú pickup - talán kissé pimasz, de kétségkívül újszerű és meglepő. Rendhagyó és karakteres autóról van szó, amely nem csupán nevében hordozza, hanem meg is valósítja az élvezetes közlekedést.


A Škoda FUNstar Acélszürke és Holdfehér metál színeivel tűnik ki, amelyekkel a küszöbök, a hűtőrács szegélye és a hátsó légterelőReflexzöld árnyalata alkot sajátos kontrasztot.

Különleges megoldás a küszöbvédő csövek alá épített LED-technikájúvilágítás. A kétlencsés fényszórókban szintén fénykibocsátó diódák (LED) működnek, a nappali menetfény feladatát pedig zöld LED-csíkok látják el. Ugyancsak LED-egységek találhatók a hátsó lámpatestekben.

A Škoda FUNstar az Octavia RS 18" peremátmérőjű "Gemini" könnyűfém keréktárcsáit kapta.

A Škoda FUNstar hajtásáról a 122 LE (90 kW) teljesítményű 1.2 TSI benzines erőforrás gondoskodik, amely korszerű hétfokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóhoz csatlakozik.

A sportos külső harmonikus folytatása az utastér, amelynek egyes elemei szintén Acélszürke és Holdfehér metál felülettel jelennek meg. A tanulók természetesen a Škoda kínálatában szereplő egyik legjobb sportkormányt választották, az 1400 wattos hangrendszer pedig fantasztikus zenei élménnyel szolgál.


A Škoda FUNstar 2015. május 13. és 16. között, a 34. Wörthi-tavi GTI Találkozón tartotta premierjét.