Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek
Path 2@2x

Citigo Rally

k

Citigo Rally

A ŠKODA Ausztriában, a 31. Wörthi-tavi GTI Találkozó alkalmával mutatta be a ŠKODA Citigo Rally dizájntanulmányát. A márka kisautója, a ŠKODA Citigo műszaki alapjaira épült koncepciójármű formavilágában a ŠKODA rally versenyautóinak dinamikus stílusát és sikereit idézi.

A ŠKODA Citigo Rally dizájntanulmány fehér színéhez fekete tető és további színes motívumok társulnak. A különlegesség egyebek mellett masszív lökhárítóival, hátsó stabilizátor-szárnyával és az első szoknyaidom tekintélyes méretű légbeömlő nyílásával kelt mély benyomást. A kellő tapadásról és stabilitásról pedig 18" peremátmérőjű, kovácsolt könnyűfém keréktárcsákra szerelt, alacsony keresztmetszetű gumiabroncsok gondoskodnak.

További rally megoldások a méretes sárvédők és a masszív küszöbök, amelyek mindkét oldalon néhány centiméterrel tovább szélesítik a karosszériát. Hátul a kipufogó középre helyezett végcsöve dominál. A lökhárító diffúzorbetéttel egészült ki, a tető folytatásaként kialakított szárny menet közben a leszorító erőt hivatott növelni.