Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Superb Combi Okos Technológia

Elektromosan és könnyedén nyitható csomagtérajtó

A Škoda Superb Combi csomagtér ajtaja a vezetőülésből gombnyomásra, a távirányító kulccsal vagy a csomagtér ajtaján lévő gomb megnyomásával is működtethető. Virtual Pedal kiegészítő funkcióval van felszerelve, amely a hátsó ajtó érintésmentes nyitását és zárását teszi lehetővé.

Škoda Superb Combi Okos Technológia

USB-C port a visszapillantó tükör felett

Ha műszerfali kamerával rögzíti az Ön előtt zajló forgalmat, értékelni fogja a visszapillantó tükör feletti opcionális kiegészítő USB-C portot. A járművön keresztül futó hosszú kábelek a múlté. Kérjük, tartsa be az adott jogszabályi előírásokat

Škoda Superb Combi Okos Technológia

Telefonbox induktív töltéssel 15 W

A praktikus Telefonbox vezeték nélkül, 15 W-tal tölti fel kompatibilis (induktívan tölthető) okostelefonját vezetés közben, és hűti is azt.

Škoda Superb Combi Okos Technológia

Digitális Műszerfal

A szabadon programozható Digitális Műszerfal, amely ötféle kijelző elrendezés közül választhat, tökéletes áttekintést biztosít. A műszeradatok és egyéb információk, mint például a navigáció, a médialejátszás és a telefon, egy elegáns 10"-os kijelzőn jelennek meg.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra