Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Superb Okos Részletek

Kijelzőtisztító

Ha az infotainment kijelzője folyamatosan koszos vagy poros, mostantól eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnia. A praktikus kijelzőtisztítót a Jumbo Box-ban találja, így mindig kéznél lesz.

Škoda Superb Okos Részletek

Jumbo-Box

A Jumbo Box több, mint egy kényelmes hely, ahol a karját pihentetheti. Belsejében tárolóhelyet, kijelzőtisztítót, 12 V-os aljzatot és egy kivehető szemüvegrekeszt talál, amely megakadályozza, hogy a napszemüvege megsérüljön utazás közben.

Škoda Superb Okos Részletek

Zsebek az okostelefonhoz

Az első ülések háttámláján található zsebek ideálisak mindenféle tárgy tárolására. A kisebb okostelefonok számára azonban egy kicsit túl nagyok. A Superb Combi ezért egy további kis méretű zsebbel rendelkezik, amely tökéletes a hátsó utasok mobilkészülékei számára.

Škoda Superb Okos Részletek

Tölcsér a mosó folyadék számára

A szélvédőmosó integrált tölcsére kifejezetten ötletes. Ez különösen egyszerűvé és mégkönnyebbé teszi az utántöltést.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra