Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Superb Combi Biztonság

Vezetéstámogató rendszerek

A Superb Combi a legmodernebb asszisztens rendszerekkel van felszerelve, amelyek nemcsak Önt és utasait védik, hanem a forgalom többi résztvevőjét is. Ezekre a rendszerekre a sűrű városi forgalomban és a nyílt úton egyaránt számíthat.

Superb Combi Biztonság

Légzsákok és ütközésvédelem

Baleset esetén az utasokat a robusztus karosszéria védi, nagyméretű gyűrődési zónákkal és akár 10 légzsákkal, amelyek tökéletes összhangban működnek a hárompontos automata biztonsági övekkel és a biztonsági fejtámlákkal. További biztonsági funkciók közé tartoznak a baleset következményeinek enyhítésére tervezett modern elektronikus rendszerek, mint például a Proaktív utasvédelmi rendszer legújabb generációja.

Superb Combi Biztonság

eCall+" segélyhívó funkció

A Superb Combi fel van szerelve az eCall+ rendszerrel, amely baleset esetén olyan információkat továbbít, mint az Ön tartózkodási helye, a járműben tartózkodó személyek száma, a jármű helyzete baleset előtt és után, valamint a jármű állapota. A rendszer bármikor manuálisan is aktiválható a tetőmodulban található gombok segítségével.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra