Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Superb Combi Dinamikus Design

Lenyűgöző szépség

A Škoda Superb Combi gyönyörű formatervet kapott, karcsú, de élesen kontúrozott formavilággal és új, kristályos kialakítású LED-mátrix fényszórókkal - a bohém kristályművesség előtt tisztelegve. A markáns első lökhárító, a merész formájú, egyedi sötét krómozású, hűtőrács és az új Škoda logó által uralt, középen bordázott motorháztető friss és feltűnő megjelenést kölcsönöz a Superb Combi modellnek.

Superb Combi Dinamikus Design

Páratlanul vonzó kialakítás

A Superb Combi markáns, karcsú sziluettjét az aerodinamikailag optimalizált és hosszúkás tetővonal hangsúlyozza, dinamikusan kialakított hátsó résszel és meghosszabbított hátsó spoilerrel. Az aerodinamikusan kialakított visszapillantó tükrök és az első kerékívektől a hátsó lámpákig húzódó vonal sportos, mégis erőteljes megjelenést kölcsönöz a járműnek. Ezt tovább hangsúlyozzák az akár 19"-os kerekek, amelyek különböző változatokban kaphatók.

Superb Combi Dinamikus Design

Kifinomult kialakítású hátsó rész

A vonzó és elegáns hátsó részt a nagyon keskeny, animált irányjelzőkkel és üdvözlő fényhatással ellátott LED-es hátsó lámpák hangsúlyozzák, amelyek formájuknak és kristályos szerkezetüknek köszönhetően összetéveszthetetlen fényjegyeket hoznak létre. A nagyméretű hátsó ajtó és az alacsony rakodóperem könnyű hozzáférést biztosít a tágas csomagtérhez. A hab a tortán a stílusosan kialakított hátsó lökhárító széles diffúzorral és a hátsó ajtón található új Škoda feliratozással, egyedi matt króm (Unique Dark Chrome) színben.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra