Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kodiaq Csatlakoztathatóság

Korszerű infotainment rendszerek

A Kodiaq alapfelszereltségként tartalmazza az infotainment rendszert 13"-os kijelzővel, navigációval, Functions on Demand, Personalisation 2.0, online rádió és a középkonzolon elhelyezett kijelzőtisztítóval. További felszereltségek, mint például a Canton hangrendszer és a Head-Up Display opcionális csomagok részeként rendelhetők.

Škoda Kodiaq Csatlakoztathatóság

Škoda Connect

A Škoda Connect online navigációs és információs szolgáltatásokat kínál, beleértve a forgalmi információkat, valamint a kiválasztott járműfunkciók okostelefonon keresztül történő távvezérlésének lehetőségét. A vészhívás ennek a funkciónak szerves részét képezi, és baleset esetén automatikusan kapcsolatba lép a segélyszolgálattal.

Alle Dienste entdecken

Škoda Kodiaq Csatlakoztathatóság

Smartlink

A SmartLink az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével összekapcsolja okostelefonját és a beépített infotainment rendszert. Használja a navigációs rendszert, kedvenc alkalmazásain keresztül zenét vagy podcastokat játszhat le, vagy intézheti a szöveges üzeneteket és hívásokat.

Škoda Kodiaq Csatlakoztathatóság

Telefonbox induktív töltési funkcióval

A praktikus telefonbox 15 W-os töltőteljesítménnyel hűti és tölti vezeték nélkül a kompatibilis (induktívan tölthető) okostelefonját vezetés közben.

Škoda Kodiaq Csatlakoztathatóság

5 USB-C port

A Kodiaq alapfelszereltségként négy gyorstöltő USB-C porttal (45 W) rendelkezik - kettő elöl, kettő pedig hátul. Egy ötödik USB-C port (15 W) a visszapillantó tükörnél található.

Škoda Kodiaq Csatlakoztathatóság

Hangvezérlés

A rövid parancsok a múlté: Mostantól Laura, a nyelvünket értő digitális asszisztens segítségével irányíthatja járművét. Laura segít a navigáció, a média, az infotainment, a légkondicionáló és az SMS-ek vezérlésében, hogy Ön teljes mértékben a vezetésre koncentrálhasson.

Škoda Kodiaq Csatlakoztathatóság

SOS segélyhívó funkció

Bizonyos Škoda Connect szolgáltatások a tetőkárpiton található gombokkal aktiválhatók. A segélyhívó funkció, a piros SOS gomb azonnal segítséget hív, ha Ön súlyos közúti baleset részese vagy szemtanúja. Meghibásodás esetén a beltéri világítás alatti jobb oldali gomb segítségével léphet kapcsolatba a szervizzel. Ha információra van szüksége, a mellette lévő gomb összekapcsolja Önt a Škoda Infoline-nal..

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra