Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kodiaq Technológia

Erős és gazdaságos motorok

A Kodiaq második generációja modern és rendkívül hatékony motorok sokoldalú választékával mutatkozik be, beleértve a benzines és a dízel változatait is. A Kodiaq most először hibrid technológiával is elérhető. A csúcs benzin- és dízelmotorok alapfelszereltségként összkerékhajtással rendelkeznek, és minden motorhoz automata sebességváltó (DSG) párosul. Természetesen minden motor megfelel a legújabb károsanyag-kibocsátási normáknak.

Škoda Kodiaq Technológia

Intelligens összkerékhajtás

Intelligens összkerékhajtásával ez a Škoda SUV minden eshetőségre fel van szerelve. A Kodiaq a burkolatlan utakkal és a kavicsos pályákkal is megbirkózik. Az összkerékhajtás milliszekundumokon belül reagál a legkisebb változásra is a kerekek alatt.

Škoda Kodiaq Technológia

Adaptív lengéscsillapítás-szabályzás (DCC Plus)

A Kodiaq opcionálisan az adaptív lengéscsillapítás-szabályzás új generációjával (DCC Plus) is rendelhető, amelyhez vezetési profilválasztás is rendelhető. A DCC Plus lehetővé teszi, hogy a jármű vezetési viselkedését az Ön személyes preferenciáihoz igazítsa: Normal, Sport vagy Comfort. Az új generáció gyorsabb lengéscsillapító-szabályozást és szélesebb körű csillapítási karakterisztikát kínál, ami jobb menetdinamikát és nagyobb kényelmet eredményez.

Škoda Kodiaq Technológia

Progresszív kormányzás

A progresszív kormányzás egyesíti a jármű dinamikus irányítását - a kormánykerék folyamatos elforgatása nélkül - a könnyebb manőverezéssel (városi forgalomban vagy parkoláskor), a kormánykerék nagyobb dőlésszögével.

Škoda Kodiaq Technológia

DSG automata sebességváltó

Az automatizált sebességváltás elengedhetetlen a könnyű kezelhetőséghez. A 7 fokozatú DSG duplakuplungos automata sebességváltó minden motorban használatos, kivéve a plug-in hibrid hajtást, amely a 6 fokozatú DSG-t használja. Ez lehetővé teszi a gyors és zökkenőmentes sebességváltást, miközben alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra