Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kodiaq Biztonság

Vezetéstámogató rendszerek

A Kodiaq a legújabb vezetőtámogató rendszerekkel van felszerelve, amelyek nemcsak Önt és utasait védik, hanem a többi közlekedőt is. Ezekre a rendszerekre a sűrű városi forgalomban és a közutakon egyaránt számíthat.

Škoda Kodiaq Biztonság

Légzsákok és ütközés elleni védelem

Baleset esetén az utasokat a robusztus karosszéria védi, nagyméretű gyűrődési zónákkal és akár 9 légzsákkal. Ezek finoman összehangolt együttműködést kínálnak a hárompontos automata biztonsági övekkel és a biztonsági fejtámlákkal. Az egyéb biztonsági funkciók között olyan modern elektronikus rendszerek is szerepelnek, amelyek enyhítik a baleset következményeit. Ezek közé tartozik például a többszörös ütközésfék és a proaktív utasvédelem elöl, oldalt és hátul.

Škoda Kodiaq Biztonság

"Segélyhívás" funkció

A Kodiaq rendelkezik a " Segélyhívás " automatikus vészhívó funkcióval, amely a jármű teljes élettartama alatt ingyenesen áll az Ön rendelkezésére. Amint a légzsákvezérlő egység súlyos balesetet regisztrál, a jármű automatikusan segélyhívást kezdeményez a segélyhívó központba. Az olyan adatok, mint a helyszín, az irány, az utasok száma és a baleset súlyossága továbbításra kerülnek, hogy a megfelelő mentőszolgálat a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezhessen. A rendszer bármikor manuálisan is aktiválható a tetőmodulban található gombok segítségével.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra