Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kodiaq Komfort

Kényelmes, mint a saját nappalija

Az AGR tanúsítvánnyal rendelkező, elektromosan állítható, ergonomikus vezető- és utasülések minden utazás során kényelmet biztosítanak Önnek. Hosszú utazások alkalmával élvezheti az elektromos deréktámasz, a combtámasz és a pneumatikus masszázsfunkció előnyeit. Télen értékelni fogja a fűtött üléseket, nyáron pedig a légkondicionált üléseket. Nem kell aggódnia a többi utasáért sem, hiszen ők is élvezhetik a bőséges helykínálatot és kényelmet a közös utazások során.

Škoda Kodiaq Komfort

Nincs több vita a légkondicionáló beállításairól

Önnek mindig melege van, az első utasa mindig fázik, a gyerekeinek pedig teljesen más elképzelése van az ideális hőmérsékletről? A Kodiaqban ez nem probléma, mert a háromzónás légkondicionáló rendszerrel mindenki könnyedén beállíthatja a neki tetsző hőmérsékletet.

Škoda Kodiaq Komfort

Ideális hőmérséklet indulás előtt

Nem kell többé télen a jeges ablakokat tisztára kaparni, vagy nyáron elviselhetetlenül forró járműbe beszállni. A fűtést vagy a légkondicionálót előre bekapcsolhatja az alkalmazás vagy a távirányító segítségével, és a Kodiaq mindig kellemes belső hőmérséklettel várja Önt.

Škoda Kodiaq Komfort

Egyedülálló hangzásvilág

Élvezze kedvenc dalait a legjobb minőségben. A CANTON Sound System - tizenhárom hangszóróval, az egész rendszernek további dinamikát kölcsönző mélynyomóval, 16 csatornás erősítővel és digitális hangszínszabályzóval - összesen 725 watt teljesítményt biztosít a belső tér számára.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra