Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kodiaq Beltér

Egyszerűen szépséges

A Kodiaq vezetőterét a multifunkciós kormánykerék uralja, amelynek közepén az új Škoda 2D logó és az egyedi sötét, matt króm színű díszítőelemek találhatóak. Az infotainment rendszer modern, szabadon álló érintőképernyője kiemelkedik a műszerfalból, így mindig szem előtt van. Az automata váltónak a kormánykerékre való áthelyezésével a középkonzol több helyet kínál és rendezettebbnek tűnik. A műszerfal és az ajtópanelek hangulatvilágítása hozzájárul a belső tér kellemes hangulatához.

Škoda Kodiaq Beltér

Tágas tér a család és a barátok számára

Az opcionális harmadik üléssor rendkívül praktikussá teszi a Kodiaq modellt, amely akár hét személynek is helyet kínál. Maximális kényelemben utazhat, és élvezheti a bőséges helykínálatot a jármű belsejében. Természetesen a második üléssor külső ülésein Isofix-rögzítések állnak rendelkezésre, és opcionálisan az első utasülésen is felszerelhetők.

Škoda Kodiaq Beltér

Bőséges csomagtér

A Kodiaq esetében többé nem kell aggódnia amiatt, hogy bármit is otthon hagyjon. Minden, amire szüksége van, egyszerűen elfér benne. A csomagtartó alapkivitelben, ötüléses konfigurációban 910 literes, a hátsó ülések lehajtásával pedig akár 2105 literes is lehet. Ezzel a Kodiaq csomagtartója az egyik legnagyobb a kategóriájában.

Škoda Kodiaq Beltér

Fontos információk mindig szem előtt

A head-up display az Ön praktikus útitársa. A Kodiaq szélvédőjére vetíti az aktuális sebességet, a navigációs utasításokat és egyéb információkat. Az öt különböző elrendezésű 10"-os digitális műszerfal részletesebb információkat nyújt, és úgy beállítható, hogy az Ön által kedvelt adatokat jelenítse meg.

Škoda Kodiaq Beltér

Innovatív megoldások az infotainment rendszeren belül

A Kodiaq belső terének ötletes eleme a három új, forgatható és megnyomható intelligens gomb, középen mini kijelzővel kiegészítve, amelyek az infotainment rendszer alatt helyezkednek el. Ezekkel kényelmesen vezérelheti a légkondicionálót, a hangerőt, a térkép nagyítását és számos más funkciót.

Škoda Kodiaq Beltér

Szellős és világos

A panoráma napfénytető beragyogja a belső teret, és levegős érzést kelt. A panoráma napfénytető üvege sötétített, hogy maximalizálja az utasok kényelmét. Ez minimálisra csökkenti a hőhatást, és a fényviszonyokat kellemes szinten tartja.

Škoda Kodiaq Beltér

Rengeteg tárolóhely és Simply Clever funkciók

A Kodiaq nem csupán bőséges belső teret kínál minden utasnak és nagyméretű csomagtartót, hanem rengeteg tárolóhelyet is mindannak, amire utazás közben szüksége van. Természetesen számos okos részletet is tartalmaz, amelyek a Kodiaq segítségével a mindennapi életet igazi élménnyé varázsolják.

Škoda Kodiaq Beltér

Minőség és környezetvédelmi felelősségvállalás harmóniában

A Kodiaq belső terének minden egyes alkatrésze a legnagyobb gondossággal és kiváló minőségű anyagokból készült, a környezetbarát eljárásokra összpontosítva. A belső térben található bőrt például kávébabgyártásból származó hulladékból állítják elő, emellett pedig 40%-ban természetes gyapjút használtak. Az összes belső berendezésben található textil 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült. Még az esernyő és a jégkaparó is fenntartható anyagokból származik.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra