Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kodiaq Design

Tündöklés és elegancia

A Kodiaq elejét a második generációs LED-mátrix fényszórók uralják, egyedi fénykarakterisztikát hozva létre. A robusztus, finom felületű első spoiler, a széles légbeömlő, a masszív, nyolcszögletű hűtőrács és a motorháztető formás idomai hangsúlyozzák a Kodiaq erőteljes megjelenését.

Škoda Kodiaq Design

Összetéveszthetetlenül dinamikus körvonalak

Az aerodinamikailag optimalizált és hosszúkás tetővonal oldalról nézve azonnal megragadja a tekintetet. Az oldalakon végigfutó tornádóvonal hozzájárul a Kodiaq dinamikus megjelenéséhez, míg az erősen megformázott karosszéria kiemeli a masszivitását..

Škoda Kodiaq Design

Minden szögből vonzó

A Kodiaq hátsó részét vizuálisan kiszélesítik a hagyományos C-alakú hátsó lámpák dinamikus irányjelzőkkel és a hátsó lámpákat összekötő, kristályos 3D struktúrájú piros csíkkal. A masszív, széles diffúzorral ellátott hátsó lökhárítóval kombinálva mindez egyedi megjelenést kölcsönöz a Kodiaqnak.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra