Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Scala Csomagtér okosan

Rögzítőelemek a csomagtérben

Természetesen a Škodára jellemző módon a csomagtér is átgondolt, praktikus funkciókat kínál. A tárgyakat például hevederekkel lehet rögzíteni. A dobozokat vagy bevásárlótáskákat egyszerűen a hevederek közé pakolva a helyükön tarthatja őket. Ha a hevederekre nincs szükség, könnyen el lehet őket helyezni a csomagtér padlója alatt.

Škoda Scala Csomagtér okosan

Hálószett a csomagtérben

A csomagtérben található hálók, horgok és polcok okos kombinációjának köszönhetően nem kell választania a rugalmasság és a praktikum között. A hálók gondoskodnak arról, hogy a kisebb tárgyak biztonságosan elférjenek.

Škoda Scala Csomagtér okosan

Táskarögzítő a csomagtérben

Az oldalsó táskarögzítők segítenek megakadályozni, hogy a bevásárlótáskák menet közben felboruljanak, vagy gondoskodnak a sportfelszerelés biztonságos szállításáról.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra