Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Scala Okosan kényelmes

KESSY

Mostantól nem kell többé a kezében tartania a kulcsot a jármű nyitásához vagy zárásához. A KESSY felismeri a kulcsot, és az ajtókilincsek vagy a csomagtartó használatakor automatikusan kinyitja a járművet. A motor egyszerűen egy gombnyomással elindul.

Škoda Scala Okosan kényelmes

Elektromosan állítható vezetőülés

Az elektromosan állítható vezetőüléssel gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a tökéletes üléspozíciót.

Škoda Scala Okosan kényelmes

USB-C csatlakozók 45 W

A négy opcionális USB-C portnak köszönhetően, amelyek 45 W-os gyorstöltést biztosítanak, nincs többé vita arról, hogy ki töltheti fel először a saját készülékét.

Škoda Scala Okosan kényelmes

Forgatható pótkocsikapcsoló

Az opcionális, elfordítható vonóhorog rendkívül praktikus, mivel használat után nem kell eltávolítani. A beépített csatlakozóaljzattal ellátott vonóhorog a csomagtartóban található gomb segítségével oldható ki.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra