Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Scala Okosan kényelmes

Üvegtartó

Az első ajtókban található üvegtartó egy 1,5 literes üveg részére biztosít helyet.

Škoda Scala Okos részletek

Parkolójegy-tartó

Az apró dolgokat veszítjük el a leggyorsabban. A Škoda egy okos megoldást fejlesztett ki, hogy ez ne történhessen meg a parkolójeggyel: a szélvédőbe épített jegytartó. Így a parkolójegy mindig jól látható helyen maradhat.

Škoda Scala Okos részletek

Tölcsér a mosófolyadék számára

Könnyen előfordulhat, hogy a dolgok rosszul sülnek el a feltöltéskor. Éppen ezért a Scala töltőfedelét úgy alakították ki, hogy felnyitáskor tölcsérré alakul.

Škoda Scala Okos részletek

Hátsó középső kartámasz pohártartóval

A hátsó ülésbe épített kartámasz még nyugodtabbá teszi az utazást - az utasok biztonságosan elrakhatják italaikat a két 0,5 literes üveg számára kialakított pohártartóban.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra