Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Innovatív infotainment

A Škoda Scala kétféle infotainment rendszerrel rendelhető: az "Škoda Infotainment 8" rádió 8,25"-os kijelzővel és a "Navigációs rendszer 9" navigációs rendszer 9,2"-os kijelzővel. A Navigációs rendszer 9" felszereltség magába foglalja a 10,25"-os digitális műszerfal is. Egyéb funkciók, például telefonfülke vagy USB-C csatlakozók is elérhetők.

Škoda Connect szolgáltatások

Škoda Connect szolgáltatások

  • Online navigációs és információs szolgáltatások
  • A jármű kiválasztott funkcióinak távvezérlése okostelefonon keresztül és
  • távoli interakció a Škoda szervizközponttal.

Vezeték nélküli SmartLink

A vezeték nélküli SmartLink rendszer lehetővé teszi, hogy okostelefonját az Apple CarPlay-en keresztül csatlakoztassa a beépített infotainment rendszerhez. Használja a navigációs rendszert, hallgasson zenét vagy podcastokat kedvenc alkalmazásain keresztül, válaszoljon üzenetekre vagy fogadjon hívásokat.

 

 

Telefonbox vezeték nélküli töltési funkcióval

A praktikus telefonbox vezetés közben vezeték nélkül tölti fel kompatibilis (induktívan tölthető) okostelefonját.

Akár öt USB-C port

A Scala alapfelszereltségként két USB-C porttal (15 W) van felszerelve adatátvitelre és töltésre. Ezek opcionálisan négy USB-C gyorstöltő portra (45 W) cserélhetők. Egy másik USB-C port, például egy fényképezőgép töltéséhez, a belső tükör közelében integrálható.

Hangvezérlés

A hangvezérlésű asszisztenssel a rögzített parancsok a múlté. "Laura" folyékonyan érti a beszélt mondatokat, és segít Önnek a navigációs rendszer, az infotainment rendszer vagy a légkondicionáló vezérlésében. Így Ön teljes mértékben a vezetésre koncentrálhat.

Sürgősségi hívás

A jobb oldali piros gomb azonnal segítséget hív, ha Ön súlyos közúti baleset részese vagy szemtanúja. A középső gomb automatikusan hívja a szervizközpontot, ha lerobban. A bal oldali gomb a Škoda Infoline-hoz kapcsolja Önt, ha bármilyen kérdése van.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra